Παράταση στην... αναμονή για ΠΑΟΚ

Ζητούν προθεσμία ενός μηνός οι Άραβες

Μπορεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να είχε δώσει τελεσίγραφο στον εκπρόσωπο των Αράβων επενδυτών αλλά οι Άραβες όχι μόνο δεν έδωσαν μια (οριστική) απάντηση στον Θόδωρο Ζαγοράκη αλλά ζήτησαν και παράταση μέχρι της 20 Φεβρουαρίου!


Όπως σημείωσε ο επικεφαλής του ομίλου των Αράβων επενδυτών, Οντέι Αλ Σαμάρι, τα χρηματικά ποσά που απαιτούνται είναι περισσότερα απ’ όσα είχαν προβλεφθεί και θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την επεξεργασία της πρότασης. Παράλληλα, ξεκαθαρίζει ότι το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και η πρόθεση επένδυσης στην ομάδα της Θεσσαλονίκης παραμένει.


Όπως γίνεται αντιληπτό, η υπομονή του κόσμου του ΠΑΟΚ αλλά και της διοίκησης έχει αρχίσει να εξαντλείται και πολλοί κάνουν λόγο για «έργο που το έχουν ξαναδεί».


Πάντως, επειδή πολλές… φωνές ισχυρίστηκαν ότι ο ΠΑΟΚ αποτελεί μέρος μια συνολικότερης επένδυσης του ομίλου στη Βόρεια Ελλάδα η οποία και είναι η αιτία της καθυστέρησης, ο κ. Αλ Σαμάρι έσπευσε να αποσυνδέσει οποιαδήποτε άλλη επένδυση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top