Χαλάει του Μπέκαμ στην Τότεναμ;

Σε αναμμένα κάρβουνα ο Ρέντναπ…

Χαλάει του Μπέκαμ στην Τότεναμ;

Και εκεί που οι ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου ήταν όλο αισιοδοξία για την υπόθεση βλέποντας ήδη τον Ντέιβιντ πέκαμ να προπονείται με τα χρώματα της Τότεναμ, όλα δείχνουν πως τελικά η μετακίνηση του Άγγλου μάλλον θα μείνει στα χαρτιά.


Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι τόνισαν εκ νέου πως επιθυμούν ο Άγγλος σούπερσταρ να βρίσκεται στις ΗΠΑ στις 10 Φεβρουαρίου όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας. Με το επιτελείο των «πετεινών» να κάνει λόγο για διάστημα 2 εβδομάδων που θα χρειαστεί ώστε να είναι έτοιμος ο Μπέκαμ, ο Ρέντναπ ουσιαστικά θα προλάβει να τον χρησιμοποιήσει μόνο σε 3 αγώνες!


Κι αν πήγατε να πείτε «δε βαριέσαι, απ’ το ολότελα…», δεν είναι ακριβώς έτσι γιατί αν ο Άγγλος τεχνικός θέλει να χρησιμοποιήσει τον Ντέβιντ τον Φεβρουάριο, τότε θα πρέπει να βγάλει κάποιον ποδοσφαιριστή από την 25άδα που δηλώνουν στην Ομοσπονδία οι αγγλικοί σύλλογοι με τη θέση να μένει κενή μέχρι το τέλος της σεζόν.


Η αγγλική ομάδα, πλέον, έχει εναποθέσει τις ελπίδες της στους ανθρώπους της που είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον αμερικανικό σύλλογο ώστενα παραταθεί ο δανεισμός του Μπέκαμ για τουλάχιστον ολόκληρο τον Φεβρουάριο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top