«Άλωσε» το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

Mεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού

«Άλωσε» το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

Κόκκινο βάφτηκε το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα στους δύο αιωνίους αντιπάλους, που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1. Ο Ολυμπιακός νίκησε 61-65 τον Παναθηναϊκό, έμεινε η μόνη αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα και πήρε σαφέστατο προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάσκεια, που θα δώσει και πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Οι ομάδες πήγαιναν πόντο - πόντο σε όλο το διάστημα του αγώνα και καμία δεν κατάφερε να ξεφύγει πάνω από 7 πόντους. Με τη ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, οι ερυθρόλευκοι προηγούνταν με 34-36, έχοντας πραγματοποιήσει ένα σερί 7-0 στο φινάλε της 2ης περιόδου. Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν γκραν γκινιόλ, με τους φιλοξενούμενους να εμφανίζονται πιο ψύχραιμοι και να παίρνουν το ροζ φύλλο.

Πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν αναμφισβήτητα ο Βασίλης Σπανούλης, που επέστρεψε με την κόκκινη φανέλα στο ΟΑΚΑ. Στα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής της Τετάρτης είχαμε: Άρης-Πανιώνιος 84-89, Ηρακλής-Ίκαρος Καλλιθέας 78-64, Καβάλα-Πανελλήνιος 81-70, Κολοσσός Ρόδου-ΠΑΟΚ 71-66, Περιστέρι-Ηλυσιακός 68-61. ΑΕΚ – Μαρούσι θα παίξουν στις 19/1.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top