«Ελεύθεροι πολιορκημένοι» οι παίκτες της ΑΕΛ για 5 ώρες!

Τα έκαναν γης μαδιάμ οι φίλαθλοι

«Ελεύθεροι πολιορκημένοι» οι παίκτες της ΑΕΛ για 5 ώρες!

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν για τους φιλάθλους της Λάρισας η ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.


Η «ομάδα του Κάμπου» βρίσκεται πλέον στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς πίσω από τους Πανιώνιο και Πανσερραϊκό.


Οι οπαδοί της Λάρισας, μην αντέχοντας άλλο την κατρακύλα του συλλόγου, είχαν στηθεί έξω από ξενοδοχείο της πόλης της Θεσσαλίας περιμένοντας το λεωφορείο που μετέφερε της αποστολή της ΑΕΛ.


Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, οι οπαδοί έβγαλαν όλο τους το άχτι πετώντας γιαούρτια, πέτρες και ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους με αποτέλεσμα να σπάσουν τρία πλαϊνά παράθυρα και να ραγίσει το παρμπρίζ του οχήματος. Παράλληλα –και ενώ είχα περικυκλώσει το πούλμαν, έβαλαν φωτιές σε κάδους και εξαγριωμένοι φώναζαν συνθήματα υπέρ της ομάδας και κατά των παικτών.


Οι παίκτες της ΑΕΛ έκαναν μια απόπειρα να επιβιβαστούν από το όχημα αλλά μετά τη γιούχα που εισέπραξε ο Σάββας Σιατραβάνης που βγήκε από το όχημα, το... ξανασκέφθηκαν και έμεινα μέσα.


Χρειάστηκε να περάσουν 3 ολόκληρες ώρες για να κινηθεί λίγα μέτρα το λεωφορείο με τη βοήθεια της αστυνομίας ενώ λίγο αργότερα η Πυροσβεστική κατάφερε να κατασβήσει τις φωτιές. Οι οπαδοί ωστόσο έμεναν στο σημείο και απαιτούσαν να βγει ο αρχηγός των «βυσσινί», Νίκος Νταμπίζας, και να μιλήσει μαζί τους.


Τελικά, ο Νταμπίζας βγήκε από το πούλμαν λίγο μετά τις 6 τα ξημερώματα με τους φιλάθλους της Λάρισας να εκτοξεύουν «πυρά» εναντίον του. Τι κι αν ο ίδιος υποσχόταν ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ό,τι μπορούν για τη σωτηρία της ομάδας; Τα λόγια δεν μπορούσαν να σβήσουν τη φωτιά που είχε ανάψει στους φιλάθλους της Λάρισας με αποτέλεσμα να μπει και πάλι μέσα στο πούλμαν.


Τελικά, λίγο μετά τις 7 το πρωί και ενώ είχαν μείνει περίπου 100 φίλαθλοι, οι παίκτες της Λάρισας είπαν να κάνουν την… ηρωική έξοδο εν μέσω φυσικά αποδοκιμασιών…


Θα έχουν θερμό χειμώνα ��κεί στο θεσσαλικό κάμπο…


Δείτε το βίντεο από το sportslarrisa.gr...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top