Επιστρέφει στην Αγγλία ο Μπέκαμ;

Η Τότεναμ ετοιμάζεται να τον εντάξει στο δυναμικό της

Επιστρέφει στην Αγγλία ο Μπέκαμ;

Τον Ντέιβιντ Μπέκαμ ορέγονται στην αγγλική Τότεναμ, η διοίκηση της οποίας επιβεβαίωσε δημοσιεύματα που τη θέλουν να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Άγγλου σούπερ-σταρ.


Ο 35χρονος άσος δεσμεύεται από συμβόλαιο με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι μέχρι το Νοέμβριο του 2011 αλλά -όπως και πέρυσι που πήγε δανεικός στη Μίλαν- αναζητεί ομάδα στη Γηραιά Ήπειρο για το διάστημα της χειμερινής διακοπής του αμερικανικού πρωταθλήματος.


Ο λόγος είναι ότι ο Άγγλος σούπερ-σταρ επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στην Εθνική Αγγλίας και ο μοναδικός τρόπος είναι να διατηρηθεί σε φόρμα. Αυτό φαίνεται πως θέλουν να εκμεταλλευτούν σ��ην Τότεναμ και έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις για το δανεισμό του Μπέκαμ.


«Εάν ο Ντέιβιντ θέλει μια συμφωνία τριών μηνών, σίγουρα θα ενδιαφερθούμε. Είναι ένας φανταστικός παίκτης που κάθε ένας θα ήθελε στην ομάδα του, αφού επηρεάζει θετικά το υπόλοιπο σύνολο και του δίνει έξτρα ώθηση. Θα έρθουμε σε επαφή με τους ανθρώπους των Λος Άντζελες Γκάλαξι, για να δούμε αν θα τον αφήσουν» τόνισε ο τεχνικός των «Πετεινών», Χάρι Ρέντναπ.


Δεδομένου, πάντως, ότι πέρυσι που δόθηκε δανεικός στη Μίλαν, ο Μπέκαμ επέστρεψε με τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα, δεν είναι και πολύ σίγουρο ότι θα δεχθεί η αμερικανική ομάδα να τον παραχωρήσει…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top