Τζάμπα έχασε την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

1-1 οι Θεσσαλονικείς με την ΤΣΣΚΑ στην παγωμένη Μόσχα

Τζάμπα έχασε την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Κρίμα και άδικο. Ο ΠΑΟΚ αποχαιρετά την διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ με ψηλά το κεφάλι. Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του δικεφάλου ολοκληρώνεται μετά το 1-1 στην Μόσχα, όπου η ελληνική ομάδα διεκδίκησε στα ίσια την πρόκριση και άγγιξε το θαύμα στους μείον 18 βαθμούς Κελσίου, στον επαναληπτικό της ήττας του με 0-1 από την TΣΣΚΑ στην Τούμπα για τους «32» του Europa League.

Ο ΠΑΟK προηγήθηκε στο 67ο λεπτό με 0-1 με τον Μουσλίμοβιτς, που εκμεταλλεύθηκε τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των Ρώσων, έβαλε την κόντρα, άνοιξε το σκορ και ισοφάρισε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα!!! Μέχρι εκείνη την στιγμή επρόκειτο για ένα δικαιότατο αποτέλεσμα, καθώς οι θεσσαλονικείς είχαν χάσει σημαντικότατες ευκαιρίες και δικαιούνταν να έχουν πετύχει το γκολ νωρίτερα.

Ωστόσο οι Ρώσοι ισοφάρισαν μετά από περιπετειώδη φάση σε εκτέλεση πέναλτι. Ο Κρέσιτς απέκρουσε την εκτέλεση του Λαβ, όμως η μπάλα γύρισε στο δοκάρι και ο Ιγκνάσεβιτς πήγε πρώτος στην μπάλα για να φέρει με πλασέ το ματς στα ίσια και ουσιαστικά να δώσει την πρόκριση στην ΤΣΣΚΑ.

Στο ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ έχασε εξαιρετική ευκαιρία στο ένατο λεπτό με τον Μουσλίμοβιτς που με αριστερό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τ��ν μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο δικέφαλος είχε διπλή ευκαιρία με Ίβιτς και Σαλπιγγίδη, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε και πάλι άουτ.

Στο 36ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του με τον Μουσλίμοβιτς, το σουτ του οποίου σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της ΤΣΣΚΑ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ένα μακρινό σουτ του Τσιρίλο έφυγε εκτός της ρωσικής εστίας. Αλλά και στο 75 ο ΠΑΟΚ είχε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα, ωστόσο ο Σαλπιγγίδης δεν έκανε όπως θα ήθελε το πλασέ μπροστά σε κενή εστία.

O«δικέφαλος του Βορρά» είχε στο πλευρό του και περίπου 1.000 ηρωικούς οπαδούς του οι οποίοι έφτασαν με κάθε τρόπο και από κάθε γωνιά της Ελλάδας στη Ρωσία.


Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεφ, Ναμπάμπκιν, Ιγκνάσεβιτς, Β. Μπερεζούτσκι, Σενίκοφ, Μαμάεφ, Σεμπέρας, Τόσιτς, Κάουνα, Νέσιντ, Λοβ


ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο, Γκαρσία, Τσουκαλάς, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Μουσλίμοβιτς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top