Πειθαρχικές διώξεις σε Μαρινάκη και Ολυμπιακό

Παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Πειθαρχικές διώξεις σε Μαρινάκη και Ολυμπιακό

Την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιου Κανελόπουλου προκάλεσαν τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο κ. Κανελλόπουλος ζητά από τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πειραιά οι έρευνες να γίνουν αυτοπροσώπως, δηλαδή από εισαγγελέα και όχι από την ασφάλεια.

Παραλλήλως ζήτησε όλο το οπτικό υλικό στο οποίο έχουν καταγραφεί τα επεισόδια.

Εντωμεταξύ, πειθαρχικές διώξεις εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Τάσου Μητρόπουλου και της ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Εμμανουήλ Αντωνακάκης, για τα επεισόδια στο «Καραϊσκάκη», στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» κινδυνεύουν και με τιμωρία δυο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, καθώς τα επεισόδια χαρακτηρίζονται ευρείας κλίμακας.

Την ίδια ώρα, άκρως επιβαρυντική είναι για τον Ολυμπιακό η έκθεση της ΕΛΑΣ, στην οποία αναφέρεται ότι ένα από τα δυο άτομα που χτύπησαν τον Σισέ φορούσε γιλέκο της ιδιωτικής ασφάλειας του γηπέδου.

Στην έκθεση της Αστυνομίας τονίζεται επίσης ότι τουλάχιστον έξι με επτά ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προπηλακίστηκαν, τρεις από τους οποίους δέχθηκαν επίθεση. Τονίζει τέλος ότι τα άτομα που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ήταν περίπου 800.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top