Κλοπή καταγγέλει ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟ!

Σισέ: ”Φεύγω από Ελλάδα μετά τα σημερινά”!

Κλοπή καταγγέλει ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟ!

Έντονες διαμαρτυρίες έχει προκαλέσει η διαιτησία του Καλόπουλου στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, με το τριφύλλι να κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος, την ίδια ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο γύρισε πολλά χρόνια πίσω με την εισβολή οπαδών των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο οι οποίοι χτύπησαν τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Οι "πράσινοι" βράζουν με τη διαιτησία του κ. Καλόπουλου καθώς -όπως αποδείχθηκε από ριπλέι- ακύρωσε κανονικό γκολ του Κατσουράνη στο 82', ενώ ζήτησαν και πέναλτι στο 44ο λεπτό σε μία φάση που ο Τοροσίδης βρήκε με το χέρι του τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού.

Γόντικας: "Ξεκάθαρη κλοπή", Σισέ: "Φεύγω από Ελλάδα"

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε λόγο για κλοπή και αλλοίωση αποτελέσματος: "Ξεκάθαρη κλοπή και ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Μόνο αυτές οι λέξεις αντικατοπτρίζουν όσα έγιναν σήμερα. Για μας το κέρδισε το ματς ο Παναθηναϊκός 1-2. Όλη η Ελλάδα είδε ποια ήταν η ομάδα μέσα στο γήπεδο. Όταν ήρθε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ δεν έγινε το παραμικρό.

Στη φυσούνα χτυπήθηκαν 4 αθλητές του Παναθηναϊκού και αυτό το πιστώνεται ο Ολυμπιακός. Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε. Δεν με ενδιαφέρει αν μπορούν ή δεν θέλουν κάποιοι να κάνουν την δουλειά τους. Έχουμε παράπονα από τους λεγόμενους άρχοντες του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1. Όλα τα άλλα είναι στη σφαίρα της φαντασίας" τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γόντικας.

Αηδιασμένος από τα όσα συμβαίνουν γύρω από το χώρο του ποδοσφαίρου δήλωσε ο καλύτερος παίκτης του "τριφυλλιού" Τζιμπρίλ Σισέ σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι. Ο Γάλλος επιθετικός ανακοίνωσε ότι -μετά τα όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκη- αυτοί θα είναι οι τελευταίοι μήνες του στην Ελλάδα καθώς δε θέλει να συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα:

"Θα μιλήσω προσωπικά γιατί πονάει η καρδιά μου… Όταν υπέγραψα στην Ελλάδα ήρθα για να παίξω ποδόσφαιρο. Όχι να μου παίρνουν το κεφάλι για τους διαιτητές. Μου τα είχαν πει αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Αρκετά ως εδώ. Σήμερα είδαμε ποια ήταν η καλύτερη ομάδα. Έπρεπε να κερδίσουμε και κερδίσαμε. Το ξέρετε και εσείς, ξέρει και η ομάδα. Υπήρξε όμως ένας άνθρωπος που αποφάσισε ότι δεν κερδίσαμε. Αρκετά! Θα πάρω τις αποφάσεις μου αλλά είμαι ως εδώ. Πραγματικά εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία γιατί είναι οι τελευταίοι μήνες που θα παίξω στην Ελλάδα. Δεν θα συνεχίσω. Με αυτές τις συνθήκες δεν θα μείνω" τόνισε ο άσος του Παναθηναϊκού.

Αγανακτισμένος όμως ήταν και ο τεχνικός του "τριφυλλιού", Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους λέγοντας ότι έχουν ευθύνη να γράψουν όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκη: "Είμαι εδώ μόνο και μόνο από σεβασμό προς εσάς. Δεν έχω κανένα σχόλιο. Τελείωσε ένα ματς που θα έπρεπε να έχουμε πάρει και τελικά χάσαμε. Τα είδατε όλα και έχετε την ευθύνη να τα γράψετε. Περιμένω και από την ομοσπονδία να πάρει αποφάσεις μετά από αυτό που έγινε με τους οπαδούς στο τέλος".

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, στη συνέντευξη Τύπου δε σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις αλλά τόνισε ότι οι σκηνές που εξελίχθηκαν με τους φιλάθλους στο γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα πάνε το ελληνικό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.

"Έκλεψε" τη νίκη με γκολ του "τρομοκράτη" στις καθυστερήσεις

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σε ένα ματς με ένταση και πολύ πάθος, οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πιο δυνατά από τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο και προηγήθηκαν μόλις στο 20' με τον (συνήθη ύποπτο) Μιραλάς.

Κι αν το πρώτο ημίχρονο ήταν μια κυριαρχία του Ολυμπιακού, δε συνέβη το ίδιο και στην επανάληψη όπου ο Παναθηναϊκός βγήκε μπροστά και άρχισε να παίρνει πρωτοβουλίες. Αποτέλεσμα; Ισοφάρισε στο 58' με φάουλ του πρώην ερυθρόλευκου, Σεμπάστιαν Λέτο, και απείλησε αρκετές φορές την εστία των ερυθρόλευκων με καλύτερη στιγμή τη φάση του 72ου λεπτού όπου -μετά από εξαιρετική πάσα του Λέτο- ο Σισέ έπιασε το σουτ με τον Πάρντο να την βρίσκει με τις άκρες των δακτύλων του προτού χτυπήσει στο δοκάρι και καταλήξει άουτ!

Οι "πράσινοι" διαμαρτυρήθηκαν έντονα (δικαίως όπως έδειξε το ριπλέι) για τη φάση του 82' όταν ο Κατσουράνης σημείωσε γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ χωρίς όμως να είναι. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ζήτησαν και πέναλτι σε χέρι του Τοροσίδη στο 44ο λεπτό με τον Καλόπουλο όμως να δίνει επιθετικό φάουλ.

Και αφού δεν κατάφεραν οι παίκτες του Παναθηναϊκού να σημειώσουν το 1-2, ήρθαν οι παίκτες του Ολυμπιακού να κάνουν το 2-1 με τον Τζιμπούρ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από κεφαλιά πάσα του Ντουντού στη μικρή περιοχή. Λίγο αργότερα, Λέτο και Τοροσίδης διαπληκτίστηκαν με τον πρώτο να βλέπει την κίτρινη κάρτα και τον αμυντικό του Ολυμπιακού να αποβάλλεται με κόκκινη.

Με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο αμαυρώνοντας την καλή εικόνα που είχαν δείξει μέχρι τότε καθώς κάποιοι εξ αυτών επιτέθηκαν σε παίκτες του Παναθηναϊκού...

Πλέον οι "ερυθρόλευκοι" ξέφυγαν 10 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό μόλις 6 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ...

Πρώτη ανάρτηση: 19/2/2011 - 21.44

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top