Ζήτησε συγνώμη ο Κόκε

«Να υποστώ τις συνέπειες της πράξης μου»

Ζήτησε συγνώμη ο Κόκε

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο Σέρχ��ο Κόκε για το επεισόδιο με τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννης Μιχαλήτσο, πριν την έναρξη του αγώνα Άρη – Μάντσεστερ Σίτι.


Ο Ισπανός επιθετικός -και αρχηγός του Άρη- λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα εκνευρίστηκε μετά την ανακοίνωση της ενδεκάδας που δεν συμπεριελάμβανε το όνομά του στους βασικούςκαι έφυγε από το ξενοδοχείο της αποστολής.


Σήμερα, ωστόσο, με δηλώσεις του στην εκπομπή του Super 3 δήλωσε ότι το έχει μετανιώσει και ζήτησε μάλιστα να τιμωρηθεί για το λάθος του: «Θα πω ότι όταν θέλεις να λέγεσαι άντρας αναγνωρίζεις τα λάθη σου και τα παραδέχεσαι. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους συμπαίκτες και τον κόσμο» τόνισε ο αρχηγός των «κίτρινων» και εξήγησε: «Σε μία δύσκολη στιγμή για μένα χθες πήρα μια απόφαση να αφήσω το ξενοδοχείο. Ένιωσα πολύ άσχημα ψυχολογικά όταν έμαθα ότι δεν θα ήμουν στην αποστολή μέσα στο παιχνίδι και οδηγήθηκα στο να πάρω αυτή την απόφαση. θέλω να πω είναι ότι είμαι άντρας, αναγνωρίζω το λάθος μου ζητάω συγνώμη και σαν άντρας θέλω οι άνθρωποι που με ξέρουν και κατηγορούν να καταλάβουν τις συνθήκες που υπάρχουν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top