Συνάντηση Νικητιάδη-Πανούση για τη βία

«Η βία μειώνει την αξία του αθλητισμού»

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας, (ΔΕΑΒ) καθηγητή Γιάννη Πανούση, είχε τη Δευτέρα ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης.

Αντικείμενο της συζήτησής τους το σχέδιο νόμου για τον αθλητισμό και ειδικότερα οι διατάξεις που αφορούν τη βία στα γήπεδα.

Ο κ. Νικητιάδης ανέπτυξε στο πρόεδρο της ΔΕΑΒ τους στόχους του νομοσχεδίου, ενώ μετά το πέρας της συνάντησης τόνισε πως στόχος είναι μια νέα εποχή χωρίς βία:

«Η βία στα γήπεδα είναι ένα φαινόμενο, που μειώνει την αξία του αθλητισμού και αμαυρώνει την εικόνα του. Εκτός από το ότι το καταδικάζουμε, σήμερα βρισκόμαστε και στη διαδικασία αντιμετώπισής του. Λαμβάνουμε μέτρα που θα αποτελέσουν την αρχή για μια νέα εποχή. Μια εποχή που θα προάγει το αθλητικό πνεύμα, θα συμβάλλει στην διάδοσή του και θα είναι απαλλαγμένη από φαινόμενα βίας, που αποτελούν τροχοπέδη και κάνουν μόνο κακό» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Νικητιάδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top