Πράσινος θρίαμβος στο ΟΑΚΑ

Επιβλήθηκε 3-1 της ΑΕΚ ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πράσινος θρίαμβος στο ΟΑΚΑ

Μεγάλη βραδιά στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επιβλήθηκε της ΑΕΚ με 3-1, μπροστά σε περισσότερους από 35.000 χιλιαδες φιλάθλους. Με τη νίκη αυτή, που ο Σισέ κατάφερε να κάνει θρίαμβο, οι Πράσινοι διατηρούν σταθερή τη διαφορά από τον Ολυμπιακό, τον οποίο θα κοιτάξουν στα μάτια την επόμενη αγωνιστική, στο ντέρμπι των αιωνίων.

Στον αγώνα με την ΑΕΚ μετά από ένα διερευνητικό πεντάλεπτο οι Πράσινοι επιχείρησαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους στο παιχνίδι και είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 11, όταν μετά την σέντρα του Βύντρα, ο Σισέ πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Σάχα μπλόκαρε.

Η ΑΕΚ απάντησε άμεσα και στο 12 με αντεπίθεση αλλά το σουτ του Μίτσελ κόντραρε την τελευταία στιγμή ο Καντέ.

Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 44, όταν μετά από κεφαλιά του Σαριέγκι η μπάλα πέρασε στον Κατσουράνη, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 51, ο Σισέ με μια εκπληκτική κούρσα πέρασε τέσσερις παίκτες της ΑΕΚ και έβγαλε έξυπνα τη μπάλα στον Βύντρα, ο οποίος έγραψε το 2-0.

Επτά λεπτά αργότερα, στο 58, η ΑΕΚ σε ξαφνική αντεπίθεση μείωσε με τον Σκόκο σε 2-1, όμως ο Γάλλος είχε τον τελικό λόγο και στο 75, με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 3-1, μετατρέποντας τη νίκη των Πρασίνων σε θρίαμβο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Ιωαννίδης, Βύντρα, Καντέ, Σαριέγκι, Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Σισέ

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα. Καράμπελας, Γιάχιτς, Δέλλας, Μανωλάς, Ντιόπ. Μάκος Μίτσελ, Λαγός, Λυμπερόπουλος, Μπαχά

Συνεχής ενημέρωση

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top