Ρονάλντο: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος στον κόσμο»

Ο Πορτογάλος σταρ αναγνώρισε την ανωτερότητα του Μέσι

Ρονάλντο: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος στον κόσμο»
Μπορεί οι αθλητικές εφημερίδες και ιστοσελίδες να ερίζουν στο δίλημμα «ποιος είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου» μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι, αλλά ο ίδιος ο Πορτογάλος σταρ παρέδωσε οικειοθελώς τα σκήπτρα στον μικρόσωμο Αργεντινό.

«Αυτή τη στιγμή θεωρείται ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και πραγματικά είναι. Αλλά κάθε φορά που παίζουμε αντίπαλοι, όπως προχτές, δεν το βλέπω σαν μονομαχία. Απλά απολαμβάνω αυτούς τους αγώνες» σημείωσε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αναφερόμενος στο φιλικό παιχνίδι μεταξύ Αργεντινής Πορτογαλίας που έληξε με νικητή τον παίκτη της Μπαρτσελόνα.

Ο ίδιος ο Μέσι, ωστόσο, είναι χαμηλών τόνων και το δείχνει σε κάθε περίσταση. Έτσι και τώρα, τράβηξε τη «συζήτηση» μακριά από το ερώτημα του καλύτερου ή του κορυφαίου παίκτη στον κόσμο: «Δεν ανταγωνιζόμαστε για το ποιος είναι καλύτερος, αλλά για το πώς θα βοηθήσουμε περισσότερο τις ομάδες μας» τόνισε ο μικρόσωμος άσος ο οποίος συνεχίζει να κάνει σπουδαίες εμφανίσεις τόσο με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» όσο και με την Εθνική Αργεντινής.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top