Παράδειγμ�� προς αποφυγή το 2004

Καμπανάκι μέσω Αθήνας από το BBC στο Λονδίνο

Παράδειγμα προς αποφυγή το 2004

Ως παράδειγμα προς αποφυγή ανέφερε το BBC τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, χτυπώντας το καμπανάκι για το ολυμπιακό Λονδίνο. Το βρετανικό δίκτυο έδειξε εικόνες από τις εγκαταλειμμένες εγκαταστάσεις που φτιάχτηκαν με αφορμή τη διοργάνωση του 2004, ζητώντας να αποφύγουν οι άγγλοι το ελληνικό παράδειγμα.

«Στην Αρχαία Ελλάδα, η Κασσάνδρα προέβλεψε την πτώση της Τροίας, όμως την αγνόησαν. Στη σύγχρονη Ελλάδα, έχει σημάνει νέος συναγερμός, τον οποίο δε θα πρέπει να παραβλέψει το Λονδίνο», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, που τονίζει ότι κανείς δεν ξέρει στην πραγματικότητα πόσο κόστισαν ακριβώς οι Αγώνες της Αθήνας.

«Τα καλά νέα για το Λονδίνο, είναι ότι μάλλον δε θα επαναλάβει τη σωρεία των ελληνικών λαθών. Ήδη, η οργάνωση των Αγώνων πηγαίνει πολύ καλύτερα, ενώ η οικονομία της χώρας δε δείχνει να είναι σε τόσο κακή κατάσταση. Ωστόσο, ο κίνδυνος πάντα ελλοχεύει και έχοντας ως ζωντανό παράδειγμα την Αθήνα, δεν είναι δύσκολο να δει κανείς, πως αν παγιδευτείς, πολύ δύσκολα θα αναδυθείς», καταλήγει το ρεπορτάζ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top