Θύμα ξυλοδαρμού ο Κούγιας!

Του επιτέθηκαν οπαδοί στη Ριζούπολη!

Θύμα ξυλοδαρμού ο Κούγιας!
Θύμα μανιώδους επίθεσης οπαδών του Απόλλωνα έπεσε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Ο κ. Κούγιας βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου του Απόλλωνα μαζί με τον προπονητή της Παναχαϊκής, Ηλία Φυντάνη, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Απόλλωνα με την Κόρινθο για την 27η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Football League 2.

Φαίνεται, όμως, ότι οι οπαδοί της «ελαφράς ταξιαρχίας» δεν είχαν ξεχάσει παλαιότερη φραστική επίθεση του γνωστού ποινικολόγου εναντίον του Απόλλωνα –τον είχε χαρακτηρίσει «βρώμικη ομάδα»- και μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσί�� του κ. Κούγια κινήθηκαν εναντίον του.

Πριν ο ίδιος καταλάβει τίποτα, είχε περικυκλωθεί από περίπου 80 οπαδούς του Απόλλωνα οι οποίοι άρχισαν να τον κτυπούν με αποτέλεσμα να τον ρίξουν στο έδαφος! Παράλληλα, δέχθηκε ουκ ολίγα αντικείμενα: από φραπέδες μέχρι... αναψυκτικά.

Ο Ηλίας Φυντάνης προσπάθησε να τον προστατέψει αλλά τελικά μάλλον του γύρισε… μπούμερναγκ αυτή του η κίνηση καθώς πήρε και ο ίδιος μία γεύση από την οργή του κόσμου!

Λίγη ώρα μετά, η αστυνομία έφθασε στο σημείο όπου γινόταν η επίθεση στον πρόεδρο της Παναχαϊκής και προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα. Καθώς όμως οι οπαδοί του Απόλλωνα δεν έμοιαζαν και πολύ… συζητήσιμοι, η λύση δόθηκε μέσω της φυγάδευσης των δύο ανδρών από την πλησιέστερη θύρα του γηπέδου.

Μια μικρή λεπτομέρεια… Την Τετάρτη αντιμετωπίζει η Παναχαϊκή τον Απόλλωνα στην Πάτρα για την 28η αγωνιστική. Ένας θεός ξέρει τι μπορεί αν συμβεί εάν ταξιδέψουν στην αχαϊκή πρωτεύουσα εξίσου οργισμένοι οπαδοί της «ελαφράς ταξιαρχίας»…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top