Μουρίνιο: «Βρέθηκα ένα βήμα πριν την Εθνική Αγγλίας»!

Τι αποκαλύπτει ο Special One?

Μουρίνιο: «Βρέθηκα ένα βήμα πριν την Εθνική Αγγλίας»!
Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ένας άνθρωπος που απασχολεί διαρκώς τα φώτα της δημοσιότητας. Και όχι πάντοτε για αγωνιστικούς λόγους.

Καλή ώρα… η συνέντευξή του στην Equipe όπου αποκάλυψε ότι είχε βρεθεί λίγες μόλις ώρες μακριά από το να γίνει ο νέος τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας!

«Ήμουν έτοιμος να επιστρέψω αμέσως στη δράση μετά τη θητεία μου στην Τσέλσι. Η Εθνική Αγγλίας με ήθελε πολύ» τονίζει ο Πορτογάλος τεχνικός αποκαλύπτοντας πως βρέθηκε ένα βήμα πριν ξεκινήσει τη νέα του καριέρα ως τεχνικός των «λιονταριών».

Το μετάνιωσε κυριολεκτικά την τελ��υταία στιγμή, όπως αποκαλύπτει: «Την τελευταία στιγμή, ξεκίνησα να σκέφτομαι: θα κοουτσάρω μια εθνική ομάδα, θα έχουμε έναν αγώνα το μήνα και τον υπόλοιπο χρόνο θα είμαι στο γραφείο μου; Όχι, δεν ήταν αυτό για μένα. Το μετάνιωσα κι επέλεξα να περιμένω για τη σωστή δουλειά, τη σωστή ομάδα, την πρόκληση που θα με παρακινούσε. Ήταν η Ίντερ».

Οι τοποθετήσεις, όμως, του Μουρίνιο προκάλεσαν τις άμεσες αντιδράσεις της αγγλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, εκπρόσωπος της οποίας τόνισε ότι ο Φάμπιο Καπέλο ήταν ο πρώτος στόχος και όχι ο Μουρίνιο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top