Επίθεση Μαρινάκη στον ΓΓΑ

Νέες καταγγελίες Κούγια για ύποπτα μ��τς

Επίθεση Μαρινάκη στον ΓΓΑ

Ευθεία επίθεση στον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή έκανε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα Βαγγέλης Μαρινάκης για την πρόθεση του να θέσει θέμα διοργάνωσης του πρωταθλήματος από την ΕΠΟ. «Η Σούπερ Λίγκα δεν φιλοδοξεί να γίνει κάτι σαν την ενορία του κυρίου Μπιτσαξή. Ένα πρωτάθλημα που θα διοργάνωνε η ενορία του κ. Μπιτσαξή δεν θα ενδιέφερε κανέναν. Οφείλουμε όχι μόνο να απαντήσουμε, αλλά και να αποδείξουμε όσα λέμε, σε αντίθεση με τον κ. Γενικό που κάνει αόριστες τοποθετήσεις και τα βάζει με φανταστικούς εχθρούς», επισημαίνει ο κ. Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα αφού παραδέχθηκε ότι έχουν γίνει και λάθη από την διοργανώτρια αρχή, επέρριψε ευθύνες στην πολιτεία για το θέμα της βίας αφού δεν γίνονται συλλήψεις στα γηπεδα: «Η αστυνομία πρέπει να κάνει τη δουλειά της. Είμαστε η χώρα με τις λιγότερες συλλήψεις παραβατών φιλάθλων. Γιατί δεν συλλαμβάνονται αυτοί που κάνουν επεισόδια; Δαπανήθηκαν χιλιάδες ευρώ για την τοποθέτηση ηλεκτρονικών συστημάτων, αλλά πότε χρησιμοποιήθηκαν;».

Αλγεινή εντύπωση πάντως προκάλεσε σε όλους το έντονο ύφος και η άκομψη άρνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη να απαντήσει σε ερώτηση που του έγινε με την υπόθεση των ηχογραφημένων συνομιλιών για το παρασκήνιο του ποδοσφαίρου, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο.

Οι ομορφιές στον χώρο του ποδοσφαίρου όμως, ιδιαίτερα τώρα που ανοίγει ο καιρός, συνεχίζονται σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος πήγε στον αθλητικό εισαγγελέα και μίλησε για το παιχνίδι Ηλιούπολη - Λεβαδειακός που έγινε την Δευτέρα. Στο παιχνίδι αυτό η Ηλιούπολη προηγήθηκε 2-0 στο 20’ και ο Λεβαδειακός τελικά νίκησε με 4-2 με ανατροπή στο δεύτερο μέρος, ενώ ο προπονητής των γηπεδούχων που αποβλήθηκε στο δεύτερο μέρος υποστήριξε ότι για να εξηγήσει κάποιος την ροή του αγώνα μετά την αποβολή του, πρέπει να έχει μεγάλη φαντασία...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top