Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική Παίδων

2-0 τη Λετονία και κεφάλι στον όμιλο της elite round

Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική Παίδων

Χάρη σε δύο γκολ στην αρχή και το τέλος της αναμέτρησης, η Εθνική Παίδων νίκησε στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής με 2-0 τη Λετονία για τον 3ο όμιλο της elite round του Euro U17 2011 (δηλαδή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για ποδοσφαιριστές κάτω των 17 ετών).

Μπροστά σε 2.000 θρακιώτες θεατές που πήγαν μεσημεριάτικα στο γήπεδο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε τον έλεγχο του αγώνα (13-5 οι τελικές προσπάθειες) και έφτασε δίκαια στην επικράτηση, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος (στο δεύτερο λεπτό) και ο Κώστας Δεμιρτζόγλου (στο 80+3΄, δηλαδή στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων). Ο σλοβάκος διαιτητής της αναμέτρησης Ιβάν Κρούζλιακ, παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τον Δεμιρτζόγλου.

ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο, Καραγκούνης, Συμεωνίδης, Καντούτσης, Σιώπης, Μαυρίας, Ανδρεόπουλος (80+2΄ Δεμιρτζόγλου), Γιαννιτσάνης (54΄ Ιωαννίδης), Αναστασόπουλος, Μουζακίτης (61΄ Σούκιας), Δημητρίου

ΛΕΤΟΝΙΑ: Ποταπένκο, Σλάμπε, Ουπμάλις, Φλάκσις, Μπεσπιόρστοβς, Σάντσινς, Ικάουνιεκς, Μίκελσονς, Μπάρινοβς (69΄ Γιάσβινς), Πούνκουλς (49΄ Σέμπαλα), Μελμπάρντις

Στον άλλο αγώνα του ομίλου οι ομάδες της Δανίας και του ΕΪΡΕ αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Το ΕΪΡΕ είναι ο επόμενος αντίπαλος της Εθνικής Παίδων στις 25/3/2011 (ώρα 13:00, στο γήπεδο Αγίων Θεοδώρων Ροδόπης).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top