Στην «μάχη» για το Final Four Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Απόψε οι αγώνες στην Ευρωλίγκα

Στην «μάχη» για το Final Four Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Με στόχο το αποτέλεσμα που θα τους οδηγήσει στο Final Four της Ευρωλίγκας παίζουν απόψε Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζουν την Σιένα και την Μπαρτσελόνα αντίστοιχα.

Την αρχή κάνουν οι Ερυθρόλευκοι, που υποδέχονται τη�� Σιένα στο ΣΕΦ (20:00, Novasports3) και καλούνται να φτάσουν σε δύο διαδοχικές εντός έδρας νίκες, ώστε να αποκτήσουν σαφές προβάδισμα για την τρίτη συνεχόμενη πρόκρισή τους σε Final Four τα τελευταία τρία χρόνια.

«Πονοκέφαλο» για τον Ίβκοβιτς αποτελεί ο Μίλος Τεόντοσιτς που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην μέση, ενώ ο Μάρκο Κέσελ δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί.

Την σκυτάλη παίρνει ο Παναθηναϊκός που θα βρεθεί στο «Palau Blaugrana» (21:45, ΕΤ1) ελπίζοντας να κάνει το break στην σειρά, ώστε να βρεθεί στη Βαρκελώνη και τον Μάιο.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. «Πιστεύω στην ομάδα μου και πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα παλέψουν από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αυτό είναι το κλειδί. Να παλέψουμε και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος σε κάθε αγώνα. Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας», δήλωσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top