Ριμπερί: «υπέφερα πολύ και ακόμα υποφέρω»

Γιατί ζήτησε συγνώμη ο Γάλλος ποδοσφαιριστής;

Ριμπερί: «υπέφερα πολύ και ακόμα υποφέρω»

Για την συμπεριφορά του στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής και το σκάνδαλο με την ανήλικη συνοδό κυριών, Ζεχία Ντεχάρ, απολογήθηκε ο Φρανκ Ριμπερί, χαρακτηρίζοντας το 2010 «τραγικό» και ζητώντας συγνώμη!

«Το 2010 ήταν τραγικό για μένα από κάθε άποψη. Τόσο στην προσωπική μου ζωή, όσο και στον επαγγελματικό τομέα, πήρα λάθος δρόμους. Πήρα τους λάθους δρόμους, έχασα τον εαυτό μου. Πλήγωσα ανθρώπους, που τους συμπαθώ πολύ. Απογοήτευσα ή ακόμα και σόκαρα αρκετούς άλλους. Είμαι θυμωμένος με τον εαυτό μου και ζητάω συγγνώμη. Είναι αλήθεια ότι κάναμε λάθη στη Νότιο Αφρική, δεν βλέπαμε τα πράγματα από τη σωστή οπτική γωνία», ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου.

Η... μετάνοια του Γάλλου άσσου έρχεται λίγες μέρες πριν φορέσει ξανά την φανέλα της Εθνικής, στο ματς με το Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του Euro 2012, την Παρασκευή.

«Έχω μάθει πολλά, έχω ωριμάσει αρκετά. Η συμπεριφορά μου έχει αλλάξει κατά κόρον, είμαι πολύ προσεκτικός και εμπιστεύομαι λιγότερο τους ανθρώπους», συνέχισε ο Ριμπερί και, αναφερόμενους στους φιλάθλους, είπε: «υπέφερα πολύ και ακόμα υποφέρω έχοντας χάσει αυτήν την ειλικρινή σχέση με εκείνους. Θέλω να την κερδίσω ξανά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top