Έξαλλοι οι οπαδοί της «Ένωσης» για τη βαριά ήττα

Με ταξί έφυγαν οι παίκτες της ΑΕΚ χθες το βράδυ

Έξαλλοι οι οπαδοί της «Ένωσης» για τη βαριά ήττα
Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται από χθες οι φίλαθλοι της ΑΕΚ μετά τη βαριά και… αχώνευτη ήττα από τον Ολυμπιακό με 6-0, οι οποίοι μετά τον αγώνα περίμεναν σε πολλά σημεία της Αθήνας την επιστροφή της ομάδας.

Με τους περισσότερους να έχουν μαζευτεί στα Σπάτα όπου είχαν αφήσει τα αυτοκίνητά τους οι παίκτες, οι αστυνομικές δυνάμεις ενημερώθηκαν για να προσέλθουν στο σημείο υπό το φόβο εκτεταμένων επεισοδίων.

Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε οι παίκτες της ΑΕΚ να επιστρέψουν στο σπίτι τους με ταξί για να γλιτώσουν από τη μήνιν των οπαδών.

Όταν έγινε αυτό γνωστό, κάποιοι οπαδοί που βρίσκονταν στα Σπάτα πρότειναν να μεταβούν στο σπίτι του προέδρου της ΑΕΚ, Σταύρου Αδαμίδη. Τελικά αποχώρησαν λίγο μετά τη μία, ενώ –ευτυχώς- συνάντηση οπαδών παικτών δεν έγινε ούτε σε άλλα σημεία της Αθήνας που υπήρχαν ομάδες εξαγριωμένων οπαδών.

Έξαλλος και ο Χιμένεθ – Τα έψαλε στα αποδυτήρια

Έντονα φορτισμένος ήταν και ο Μανόλο Χιμένεθ μετά τη λήξη του αγώνα, ο οποίος τα έψαλε στους παίκτες λέγοντας τους ότι θα έπρεπε να ντρέπονται...

«Θα έπρεπε να ντρέπεστε για τη σημερινή σας εικόνα. Μέσα σε 90 λεπτά γκρεμίσατε ότι φτιάξαμε τόσο καιρό. Πρέπει να καταλάβετε όλοι ότι έχετε κάνει τεράστιο κακό στην ομάδα, ντρέπομαι για λογαριασμό σας. Παραδοθήκατε χωρίς καμία προσπάθεια. Όλοι μας πρέπει να νιώθουμε ντροπή για αυτό που συνέβη. Μόνο συγνώμες αξίζουν στον κόσμο. Ήταν μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδας» τόνισε οργισμένος στους παίκτες ο Χιμένεθ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top