Απόψε ο τελικός κυπέλλου στο βόλεϊ

«Μάχη» για τον τίτλο Ολυμπιακός και Ηρακλής

Απόψε ο τελικός κυπέλλου στο βόλεϊ

Την επιστροφή τους στον θρόνο του ελληνικού βόλεϊ διεκδικούν απόψε (19:00, ΝΕΤ) Ολυμπιακός και Ηρακλής, που αγωνίζονται στον τελικό του κυπέλλου που διεξάγεται στην Ορεστιάδα.

Πρόκειται για την πέμπτη συνάντηση των δύο ομάδων, με τα προγνωστικά να είναι ανοικτά. Η παράδοση θέλει τον Ηρακλή να έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό στις τρεις από τις πέντε «μάχες» για τον τίτλο, με την ομάδα του Πειραιά να είναι η τελευταία από τις δύο που σήκωσε το τρόπαιο, το 2009.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα και οι δύο ομάδες ευχήθηκαν να σηκώσουν την κούπα.

«Θα είναι πάρα πολύ καλό παιχνίδι, μεταξύ δύο ομάδων που έχουν δείξει τη δύναμη που έχουν και ποιότητα βόλεϊ. Εύχομαι αυτό το κύπελλο να το σηκώσει ο καλύτερος, που πιστεύω ότι θα είναι ο Ηρακλής», είπε ο προπονητής του Ηρακλή, Φρέντι Μπρουκς.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Καλμαζίδης, επισήμανε: «είμαι απολύτως σίγουρος πως θα έχει μεγάλη επιτυχία ο τελικός... Ελπίζω να δούμε ένα καλό και δυνατό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Έχω, βέβαια, μια μικρή διαφωνία με τον φίλο μου τον Φρέντι... Θα ήθ��λα και πιστεύω πως θα είμαστε εμείς οι νικητές».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top