Για την πρόκριση Ρεάλ και Τσέλσι

Απέναντι σε Λιόν και Κοπεγχάγη

Για την πρόκριση Ρεάλ και Τσέλσι

Champions… Τετάρτη σήμερα και η αγωνιστική ημέρα έχει δύο ακόμη σπουδαία παιχνίδια: Ρεάλ Μαδρίτης – Λιόν και Τσέλσι – Κοπεγχάγη.


Η «βασίλισσα» θέλει να βάλει τέλος σε μία αρνητική παράδοση έξι ετών που τη «θέλει» να αποχαιρετά το Champions League στη φάση των «16» απέναντι στον… κακό της δαίμονα, τη Λιόν.


Το παιχνίδι μετά το αποτέλεσμα του 1-1 στο «Ζερλάν» είναι ανοικτό αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοσέ Μουρίνιο ευελπιστεί ότι θα εκμεταλλευτεί τόσο την έδρα της όσο και την ανεβασμένη απόδοσή της τελευταία.


Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει μετά από δέκα ημέρες απουσίας τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά θα απουσιάσουν οι Κακά και Ιγκουαΐν. Στον αντίποδα, ο Κλοντ Πιέλ, τεχνικός της Λιόν, δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μισέλ Μπάστος και τον τραυματία Έντερσον.


«Σφραγίζει» την πρόκριση η Τσέλσι


Στον άλλο σημερινό αγώνα της διοργάνωσης, η Τσέλσι μάλλον θα έχει ευκολότερο έργο καθώς το 2-0 υπέρ της στον πρώτο αγώνα στη Δανία δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για όνειρα στην αξιόμαχη Κοπεγχάγη.


Ο Κάρλο Αντσελότι δεν έχει πονοκεφάλους όσον αφορά την κατάρτιση της ενδεκάδας ενώ ο Στάλε Σολμπάκεν της Κοπεγχάγης δε μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ζντένεκ Πόσπεχ, ενώ αμφίβολος είναι ο Μίκαελ Άντονσον.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top