Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς αγώνες

Όλοι οι αγοραστές θα έχουν ίση μεταχείριση;

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια  για τους Ολυμπιακούς αγώνες

Κυκλοφόρησαν σήμερα στην αγορά τα 6,6 εκατομμύρια εισιτήρια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο, 500 ημέρες πριν την έναρξή τους για μια περίοδο έξι εβδομάδων, ως τα μεσάνυχτα της 26ης Απριλίου.

Οι τιμές κυμαίνονται από 20 ως 2012 στερλίνες(23 ως 2322 ευρώ) και οι θεατές θα επιλεγούν μέσω κλήρωσης επί ίσοις όροις άσχετα του πότε κατέθεσαν την αίτηση ενδιαφέροντος.

Μεγαλύτερη ζήτηση αναμένεται να έχουν οι τελικοί στίβου και κολύμβησης αλλά και οι τελετές έναρξης και λήξης γι αυτό το λόγο οι υπεύθυνοι έχουν κάνει το παν για να μην κρασάρει η ιστοσελίδα πώλησης των εισητηρίων.

Ο πρόεδρος της επιτροπής Λονδίνο 2012, Λόρδος Κόου, πιστεύει πως τα εισιτήρια θα εξαντληθούν, μάλιστα αναμένεται ότι η πώλησή τους θα αποφέρει μισό δισ. στερλίνες (577 δισ. ευρώ).

Ειδικές προσφορές υπάρχουν για όσους είναι κάτω από 17 ή πάνω από 60 ετών, ενώ αρκετοί αγώνες θα είναι δωρεάν, όπως ο Μαραθώνιος, ενώ 2,5 εκατ. εισιτήρια κοστίζουν κάτω από 23 ευρώ.

Συνολικά υπάρχουν 8,8 εκατομμύρια εισιτηρια όμως τα 1,2 εκατομμύρια εχουν κρατηθεί να δοθούν σε σπόνσορες, σε αθλητές, στο δημαρχείο του Λονδίνου και σε κυβερνητικές υπηρεσίες.

Οι επίδοξοι αγοραστές θα πληροφορηθούν στις 24 Ιουνίου για ποιους αγώνες θα λάβουν εισιτήρια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top