16χρονος Έλληνας στην Μπάγερν Μονάχου!

Κοντά σε μεγάλη μεταγραφή ένα ελληνόπουλο

16χρονος Έλληνας στην Μπάγερν Μονάχου!

Την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Μπουντεσλίγκα με την φανέλα της μεγάλης Μπάγερν Μονάχου θα έχει ο 16χρονος ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης Γιάννης Ντινιωτάκης, εφόσον πάει καλά στις προπονήσεις στις οποίες θα λάβει μέρος, δοκιμαζόμενος από την γερμανική ομάδα. Ο νεαρός επιθετικός θα δοκιμαστεί στις ομάδες νέων του φημισμένου συλλόγου κάτω των 17 και 19 ετών και αν ικανοποιήσει, θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η επίσημη πρόσκληση από την Μπάγερν ήρθε στον Αστέρα Τρίπολης, που δεν είχε κανένα λόγο να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του 16χρονου και έδωσε την άδεια (και τις ευλογίες του) να πάει να δοκιμαστεί στην Γερμανία. Ο Ντινιωτάκης στο πλαίσιο του ταξιδιού του θα συμμετάσχει στις προπονήσεις των ομάδων U-17 και U-19 του γερμανικού συλλόγου με στόχο την υπογραφή ενός επαγγελματικού συμβολαίου.

Αξίζει να υπογραμμιστεί πως νεαρός επιθετικός, δοκιμάστηκε τον Ιανουάριο ήδη από την Χόφενχαϊμ , όπου άφησε άριστες εντυπώσεις. Άλλωστε, εκεί τον είδε ο σκάουτερ τη Μπάγερν και ζήτησε την άδεια για να δοκιμαστεί και για λογαριασμό της ομάδας του Μονάχου.

O Γιάννης Ντινιωτάκης, είναι γεννημένος στις 14-06-1994 και έχει ύψος 1.75. Άρχισε από το χώρο του μηχανοκινήτου αθλητισμού κατακτώντας πανελλήνιες διακρίσεις στο Πρωτάθλημα καρτ. Στην συνέχεια τον κέρδισε ο χώρος του ποδοσφαίρου. Πριν τον Αστέρα, όπου βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια και τελευταία έχει προβιβαστεί από τους παίδες στην ομάδα των νέων, αγωνίστηκε σε πολλές ακαδημίες, όπως στην Χαραυγή Πειραιά, τον Ατρόμητο Περιτερίου και τον Αστέρα Κερατσινίου, ενώ αποτέλεσε μέλος σε όλα τα τμήματα των Μικτών Ενώσεων της ΕΠΣ Πειραιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top