Έδωσαν ονόματα στον εισαγγελέα Δαλούκας-Βοργιάς

Σοβαρές καταγγελίες από τους διαιτητές

Έδωσαν ονόματα στον εισαγγελέα Δαλούκας-Βοργιάς

Πρόσωπα και καταστάσεις κατονόμασαν οι διαιτητές Γιώργος Δαλούκας και Σωτήρης Βοργιάς στον αθλητικό εισαγγελέα, Κώστα Σιμιτζόγλου, με το κουβάρι της υπόθεσης των καταγγελιών για διάφορους αγώνες να μοιάζει να ξετυλίγεται σιγά-σιγά.


Πρώτος εξετάστηκε από τον αθλητικό εισαγγελέα στο κτίριο 16 της πρώην σχολής Ευελπίδων, ο πρώην διαιτητής Σωτήρης Βοριάς, ο οποίος επανέλαβε στον κ. Σιμιτζόγλου, ότι έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ.


Εξερχόμενος από την αίθουσα του εισαγγελέα, ο κ. Βοργιάς τόνισε ότι «είναι μυστική η προανάκριση και δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα, έχω την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να γίνει αυτή τη φορά».


Λίγο μετά, το κατώφλι του γραφείου του κ. Σιμιτζόγλου πέρασε ο Γιώργος Δαλούκας ο οποίος προέβη σε σοβαρότατες καταγγελίες στον αθλητικό δικαστή κατονομάζοντας συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις.


Ο Έλληνας διαιτητής τόνισε ότι δεν δωροδοκήθηκε ούτε έχει δωροδοκηθεί ποτέ, ξεκαθάρισε πως δεν έχει στείλει καμία επιστολή και σχολίασε για το πέναλτι της δεύτερης αγωνιστικής στο αγώνα Άρης – Παναθηναϊκός ότι ήταν «ένα ανθρώπινο λάθος το οποίο πληρώνω τώρα».


Παράλληλα, ο διαιτητής από το Βόλο τόνισε ότι δέχεται πολλές πιέσεις χωρίς να κατονομάσει από πού και από ποιους ενώ τόνισε ότι θέλει να επιστρέψει στη διαιτησία κυρίως για να αποκατασταθεί ηθικά.


Ο αθλητικός εισαγγελέας συνέλεξε αρκετά στοιχεία και τη Δευτέρα έχουν κληθεί να καταθέσουν ως μάρτυρες οι Σοφοκλής Πιλάβιος και Κύρος Βασσάρας, ενώ την Τετάρτη από το γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα αναμένεται να περάσει και ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top