Νέες καταγγελίες Κούγια για περίεργα παιχνίδι

Βολές στον Μπέο για παρασκήνιο με διαιτητές

Οι αποκαλύψεις για το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Οι καταγγελίες του πρώην διεθνή διαιτητή Βοργιά, αλλά και του Αλέξη Κούγια, που ακολούθησαν, ότι κάτι περίεργο έχει συμβεί στο παιχνίδι Μακάμπι - Ολυμπιακός ήταν μόνο η αρχή.

Στην εκπομπή «Δίκη» ο γνωστός ποινικολόγος κατήγγειλε τον Αχιλέα Μπέο ότι ακούγεται σε μια από τις περιβόητες κασέτες, που λέγεται ότι υπάρχουν, να εξηγεί πως απείλησε τον διαιτητή Δαλούκα πριν από το παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό στην Θεσσαλονίκη.

Ο Μπέος έκανε κι αυτός παρέμβαση στην εκπομπή και αρνήθηκε ότι έχει απειλήσει τον διαιτητή, ενώ όταν ο Α. Κούγιας τον ρώτησε αν συναινεί να ακουστούν οι κασέτες, ο Αχιλλέας Μπέος επέμενε να μάθει ποιος του τις προμήθευσε.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου επανέλαβε αρκετές φορές ότι θεωρεί, πως πίσω από την διακίνηση των κασετών βρίσκεται ο Νικόλας Πατέρας με τον οποίο υποστήριξε ότι έχει έρθει σε ρήξη.

Ο πρώην πρόεδ��ος του Παναθηναϊκού πάντως με ανακοίνωσή του αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.

Για την υπόθεση έχει ήδη επέμβει ο εισαγγελέας, ο οποίος αναμένεται να ασχοληθεί και με τη συνέχεια των αποκαλύψεων που δείχνουν το βρώμικο πρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου.