Συσφίγγου�� τις σχέσεις τους Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας

Φιλικό παιχνίδι στις 24 Μαρτίου στο Καραϊσκάκη

Συσφίγγουν τις σχέσεις τους Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας

Τους ήδη ισχυρούς και στενούς δεσμούς τόσο των διοικήσεων όσο και των οπαδών των δύο ομάδων θα ενισχύσει το φιλικό μεταξύ Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα που ανακοινώθηκε για τις 24 Μαρτίου στο στάδιο Καραϊσκάκη.


Σε κοινή συνέντευξη Τύπου εκπροσώπων των δύο ομάδων (από τον Ολυμπιακό ήταν οι Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και ο αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη, Νίκος Καραχάλιος) που δόθηκε στο Βελιγράδι έγινε γνωστό πως το ματς θα διεξαχθεί στις 24 Μαρτίου και ώρα 19:00, προκειμένου να διευκολυνθούν και οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπάσκετ με τη Σιένα για τα play-offs της Ευρωλίγκας.


«Αισθάνομαι πως έχω δύο σπίτια, τον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα. Χαίρομαι πολύ που συμμετέχω σε έναν αγώνα με τέτοιο χαρακτήρα. Οι σχέσεις των δύο συλλόγων είναι άριστες. Περιμένω από τους φίλους του Ολυμπιακού να γεμίσουν το γήπεδο» τόνισε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς που έχει αγωνιστεί με επιτυχία και στους δύο συλλόγους. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις της άλλης ερυθρόλευκης δόξας (και οι δύο σύλλογοι φορούν ερυθρόλευκα), του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος δήλωσε ευτυχής που έχει αγωνιστεί και στους δύο συλλόγους.


Παράλληλα, ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Λούκιτς, εκθείασε τις καλές σχέσεις των δύο σωματείων και ανακοίνωσε πως στο μέλλον θα ακολουθήσει και φιλικό στη Σερβία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top