Απίστευτο: Απόπειρα δολοφονίας κατά του Μουρίνιο!

Είδηση-σοκ στα ισπανικά ΜΜΕ!

Απίστευτο: Απόπειρα δολοφονίας κατά του Μουρίνιο!

Τη σοκαριστική είδηση για απόπειρα δολοφονίας κατά του Πορτογάλου τεχνικού της Ρεάλ, Ζοσέ Μουρίνιο, μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ!


Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Ser, το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή όταν η αποστολή της Ρεάλ μετέβη στη Λα Κορούνια για τον αγώνα με την Ντεπορτίβο.


Σύμφωνα μάλιστα με τον ραδιοφωνικό σταθμό, η Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε να αποκρύψει το συμβάν αλλά παρ’ όλα αυτά αυτό βγήκε στη δημοσιότητα!


Όπως έγινε γνωστό, στο αεροδρόμιο της Κορούνια είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος και ο Πορτογάλος τεχνικός κάποια στιγμή κοντοστάθηκε για να υπογράψει αυτόγραφα.


Σε ανύποπτο χρόνο, ένα άτομο από το πλήθος κινήθηκε προς το μέρος του Μουρίνιο με μαχαίρι και επιχείρησε να τον τραυματίσει! Φαίνεται, όμως, πως τον αντιλήφθηκε έγκαιρα ένας σωματοφύλακας του Πορτογάλου και μπήκε μπροστά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ίδιος αντί του Μουρίνιο!

Οι άνθρωποι της Ρεάλ απέκρυψαν το γεγονός ενώ η ασφάλεια του αεροδρομίου τονίζει ότι διαθέτει φωτογραφία του ύποπτου άνδρα και οι αρχές προσπαθούν να τον εντοπίσουν... Πάντως η Ρεάλ αύξησε, αμέσως, την προσωπική ασφάλεια του Μουρίνιο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top