Ευθεία επίθεση σε Γκουαρντιόλα από Μουρίνιο

Λάδι στη φωτιά από τον Πορτογάλο ενόψει του αγώνα

Ευθεία επίθεση σε Γκουαρντιόλα από Μουρίνιο
Έχοντας κάνει… διδακτορικό στα mind games, ο Ζοσέ Μουρίνιο επέλεξε λίγες ώρες πριν τον μεγάλο αγώνα Ρεάλ – Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ να κάνει κατά μέτωπο επίθεση στον τεχνικό της μισητής αντιπάλου, Γκουαρντιόλα, λέγοντας πως είναι ο μόνος προπονητής που κριτικάρει τις σωστές αποφάσεις των διαιτητών!

Με αφορμή δηλώσεις του τεχνικού της «Μπάρτσα» για την απόδοση ενός εκ των βοηθών διαιτητή στον αγώνα κυπέλλου, ο «Special One» είπε να απαντήσει στην κριτική με ευθεία επίθεση στον Πεπ Γκουαρντιόλα!

«Μέχρι στιγμής υπήρχαν δύο γκρουπ προπονητών. Ένα πολύ μικρό που είχε αποφασίσει να μη σχολιάζει τις αποφάσεις των διαιτητών και ένα άλλο μεγαλύτερο, στο οποίο ανήκω και εγώ, που κριτικάρει τους διαιτητές όταν κάνουν σοβαρά λάθη. Τώρα, υπάρχει και ένα τρίτο γκρουπ προπονητών, που αποτελείται μόνο από τον Γκουαρντιόλα, που κριτικάρουν τις σωστές αποφάσεις ενός διαιτητή. Είναι η πρώτη φορά που συναντώ κάτι παρόμοιο» τόνισε… αγριεμένος ο Ζοσέ Μουρίνιο ρίχνοντας λάδι στη φωτιά για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top