”Σκούπισαν” τη σειρά οι Σέλτικς

Με την πλάτη στον τοίχο οι Σικάγο Μπουλς

”Σκούπισαν” τη σειρά οι Σέλτικς

Η Βοστώνη έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση της στην επόμενη φάση των πλέι οφ. Επικράτησε τα ξημερώματα της Νέας Υόρκης και στο τέταρτο ματς, έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Κέβιν Γκαρνέτ και έτσι σκούπισε την σειρά και προκρίθηκε με σκορ 4-0.

Αντίθετα οι Λέικερς τα έχουν βρει σκούρα απέναντι στους Χόρνετς αφού η σειρά είναι στο 2-2.Οι Ατλάντα Χοκς προηγούνται 3-1 των Ορλάντο Μάτζικ, ενώ το Μαιάμι προηγείται πλέον με 3-1 της Φιλαδέλφεια. Αναλυτικά, τα αποτελέσματα: Χόρνετς - Λέικερς 93-88(2-2), Ατλάντα Χοκς – Ορλάντο Μάτζικ 88-85 (3-1), Νιου Γιορκ Νικς – Μπόστο�� Σέλτικς 89-101(0-4), Φιλαδέλφεια Σίξερς – Μαϊάμι Χιτ 86-82 (1-3).

Την ίδια ώρα, με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται οι Σικάγο Μπουλς που ηττήθηκαν από τους Ιντιάνα Πέισερς εκτός έδρας με 89-84 και δεν έχουν περιθώριο για άλλη ήττα αν θέλουν να συνεχίσουν την πορεία τους στα play-off. Το Πόρτλαντ αντίθετα εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και ισοφάρισε τη σειρά με το Ντάλας σε 2-2, έχοντας πρωταγωνιστή τον Μπράντον Ρόι. Το Πόρλαντ νίκησε τους Μάβερικς με 84-82 με τον έμπειρο γκαρντ να έχει 24 πόντους, ενώ από τους Μάβερικς ξεχώρισε ο Ντιρκ Νοβίτσκι που σημείωσε 20 πόντους.

Όσο για τους Πέισερς, έπιασαν τον... ταύρο του Σικάγο από τα κέρατα και απογοήτευσαν τους χιλιάδες οπαδούς των Μπουλς που ταξίδεψαν στην Ιντιάνα για να δουν την ομάδα τους να κάνει το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση των play-off του ΝΒΑ. Οι γηπεδούχοι όμως αποδείχτηκαν σκληρά καρύδια και κατάφεραν να κρατήσουν το πλεονέκτημα έδρας και να κάνουν το 3-1 στη σειρά.

Ο Ντάνι Γκρέιτζερ σκόραρε 24 πόντους, τους 4 τελευταίους με βολές στα 14'' κάτω από έντονες... αποδοκιμασίες! Το Σικάγο είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τρίποντο, αλλά ο Κάρλος Μπούζερ αστόχησε. Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top