Η βασίλισσα στον θρόνο της: Ρεάλ-Μπαρτσελόνα 1-0

Μεγάλη νίκη στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας

Η βασίλισσα στον θρόνο της: Ρεάλ-Μπαρτσελόνα 1-0

H Ρεάλ Μαδρίτης είναι η μεγάλη νικήτρια του τελικού του Κυπέλλου Ισπανίας. Νίκησε μετά από ένα παιχνίδι στρατηγικής με 1-0 την αιώνια αντίπαλο Μπαρτσελόνα, αφού όμως χρειάστηκε η ημίωρη παράταση, αφού στην κανονική του διάρκεια ο αγώνας έληξε ισόπαλος 0-0.

Το χρυσό τέρμα πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με κεφαλιά στο 102ο λεπτό. Ξέφρενα ήταν τα πανηγύρια του προπονητή Ζοζέ Μουρίνιο, των παικτών αλλά και των οπαδών της βασίλισσας με το σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης, καθώς είναι το πρώτο κύπελλο που κατακτά η ομάδα μετά από 18 χρόνια!!!

Ο αγώνας διεξήχθη τέσσερις μέρες μετά την ισοπαλία με 1-1 των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα, που ουσιαστικά έστεψε πρωταθλήτρια την ομάδα της Βαρκελώνης, και μια εβδομάδα πριν την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Την απονομή στην Ρεάλ έκανε ο βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος, που συνοδεύονταν στην εξέδρα από την σύζυγό του Σοφία. Από τα χέρια του δόθηκε το "κύπελλο του βασιλιά", όπως ονομάζεται, στον αρχηγό της Ρεάλ Ιγκερ Κασίγιας, που το σήκωσε μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς στον αέρα...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top