Έσπασαν καρδιές την τελευταία αγωνιστική! – Φιέστα στο Καραϊσκάκη!

Βγήκαν οι ομάδες των πλέι οφ

Έσπασαν καρδιές την τελευταία αγωνιστική! – Φιέστα στο Καραϊσκάκη!
Καρδιές έσπασαν στην τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα με άλλους να κάνουν φιέστα για το πρωτάθλημα (Ολυμπιακός), άλλους να παλεύουν για την είσοδο στα πλέι οφ και άλλους να αποχαιρετούν την κατηγορία.

Φιέστα τίτλου με 6άρα στο Καραϊσκάκη και «αντίο» Νικοπολίδη!

Και τι δεν έγινε σήμερα στο Καραϊσκάκη. Η ατμόσφαιρα ήταν από την αρχή εκπληκτική (παρά τη βροχή) και έγινε ακόμα καλύτερη όταν οι αρχηγοί του Ολυμπιακού Νικοπολίδης και Τοροσίδης σήκωσαν το 38ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου και το 13ο τα τελευταία 15 χρόνια!

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού αποχαιρέτησε με τον καλύτερο τρόπο τα γήπεδα και αποθεώθηκε από τον κόσμο. Και οι συμπαίκτες του, όμως, φρόντισαν να του κάνουν δώρο μια «εξάρα» στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του αφού νίκησαν με 6-0 τη Λάρισα. Παράλληλα, εορτάστηκε η ολοκλήρωση μιας αγωνιστικής σεζόν με μόνο νίκες μέσα στο Καραϊσκάκη!

Με πλεονέκτημα δύο πόντων στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός – Στο "τσακ" το εισιτήριο ο Ολ. Βόλου

Μπορεί ο Άρης να έκανε ό,τι μπορούσε στον αγώνα με την Ξάνθη (κέρδισε 2-1) αλλά ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν αυτός που πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ αφού σε ένα συγκλονιστικό ματς απέανντι στον Παναθηναϊκό πήραν τη νίκη με 3-2.

Τα πλέι οφ θα ξεκινήσουν την Κυριακή 8 Μαΐου και η πρώτη ομάδα θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, ενώ οι υπόλοιπες θα παίξουν τη νέα σεζόν στο Europa League.

Η βαθμολογία των πλέι οφ:

ΠΑΟ 3

ΑΕΚ 1

ΠΑΟΚ 0

Ολ. Βόλου 0

Αποχαιρέτησαν την κατηγορία Λάρισα, Αστέρας Τρίπολης και Πανσερραϊκός – Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Το τραίνο είχε χαθεί. Για τον Πανσερραϊκό εδώ και καιρό και για τις Λάρισα και Αστέρα Τρίπολης τις τελευταίες αγωνιστικές. Οι τρεις επαρχιακές ομάδες αποχαιρέτησαν την κατηγορία με την ελπίδα ότι θα επανέλθουν του χρόνου. Μόνο ο Αστέρας, πάντως, είπε αντίο με νίκη…

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός 3-2

Ξάνθη-Άρης 1-2

ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 2-0

Ολυμπιακός-Λάρισα 6-0

Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος 3-1

Πανσερραϊκός-Εργοτέλης 0-4

Ατρόμητος-Καβάλα 0-0

ΑΕΚ-Ηρακλής 0-0


Δείτε εικόνες από τη φιέστα όπως τις μετέδωσε το δελτίο της ΝΕΤ...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top