Μουρίνιο: «βαρέθηκα να παίζω με 10 παίκτες»

Επιστρέφει στην Ιταλία;

Μουρίνιο: «βαρέθηκα να παίζω με 10 παίκτες»

«Το μόνο που θέλουμε είναι ισονομία. Οι ��ανόνες είναι για όλους οι ίδιοι και πραγματικά έχω βαρεθεί να παίζω συνεχώς με 10 παίκτες», είπε ο Ζοζέ Μουρίνιο και άφησε αιχμές κατά της διαιτησίας μετά την ισοπαλία Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

Οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1 - 1, με τους Μαδριλένους να ισοφαρίζουν, παρόλο που αγωνίζονταν με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Ραούλ Αλμπιόλ στο 51ο λεπτό με απευθείας κόκκινη.

Με ξεκάθαρους υπαινιγμούς για την «συμπάθεια» των διαιτητών στους Καταλανούς, ο Μουρίνιο συμπλήρωσε: «ως συνήθως, όταν παίζεις με 10 ενάντια σε 11 κόντρα σε μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Η προσέγγιση του διαιτητή άλλαξε όμως όταν ήταν να αποβάλλει τον Ντάνιελ Αλβες. Για μια φορά θα ήθελα να δω και τη Μπαρτσελόνα να παίζει με 10».

Στο μεταξύ, η αθλητική εφημερίδα «Gazzetta Dello Sport», υποστηρίζει πως ο τεχνικός της Ρεάλ έχει κλείσει για τα παιδιά του σχολείο στο Μιλάνο, κάτι που αναζωπυρώνει τα σενάρια επιστροφής του στην Ίντερ, από την οποία βρέθηκε στην Μαδρίτη πριν από περίπου ένα χρόνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top