Θέμα Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό

Τα τελευταία νέα για ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Θέμα Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο ενώ το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ είναι ακόμα σε εξέλιξη, αλλά η ηρεμία στο λιμάνι είναι φαινομενική. Όπως και στην πρώτη του θητεία στους ερυθρόλευκους η παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε φαίνεται να είναι αμφίβολη. Το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους είναι μονοετές με δικαίωμα ανανέωσης για άλλον έναν χρόνο. Η συνέντευξη που παραχώρησε σε ισπανική εφημερίδα στην οποία δήλωσε ότι θέλει να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ισπανία, σε συνδυασμό με την άρνηση του να ξεκαθαρίσει το θέμα στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς με την Καβάλα, πυροδότησαν τις φήμες περί αποχώρησης του από τον Ολυμπιακό στο τέλος της σεζόν. Όπως και την πρώτη φορά οι λόγοι που ο Βαλβέρδε μπορεί να αποχωρίσει από τους ερυθρόλευκους είναι μάλλον οικογενειακοί.

Στον Παναθηναϊκό ο Φερέιρα έβαλε της φωνές στους παίκτες μετά την ήττα στο ματς με τον Πανσερραϊκό. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε στους πράσινους πως μετά την απώλεια του πρωταθλήματος στόχος είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ και για να την πετύχουν θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος.

Στην ΑΕΚ τα τραγελαφικά γεγονότα πριν το ματς με τον Ατρόμητο όταν οι παίκτες πήγαν με ταξί στο γήπεδο, αλλά και τα επεισόδια κατά την διάρκεια του αγώνα, δημιουργούν σοβαρούς τριγμούς στην ομάδα τη στιγμή που διεκδικεί την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και το κύπελλο Ελλάδας.

Στον ΠΑΟΚ, τέ��ος, προσέφυγαν άμεσα στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ μόλις έγινε γνωστή η τιμωρία της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και το πρόστιμο των 250 χιλιάδων ευρω για τα επεισόδια των οπαδών του στο ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ, για να μειωθεί η ποινή. Δείτε στο βίντεο τα τελευταία νέα των ομάδων...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top