Ομπράντοβιτς: «Η ομάδα πάνω απ’ όλους»

Δηλώνει ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό

Ομπράντοβιτς: «Η ομάδα πάνω απ’ όλους»
Ευτυχισμένος από την παρουσία του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό δηλώνει ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα Marca.

Ο «Ζοτς» αναφέρθηκε στους αγώνες με τη Μπαρτσελόνα, το NBA, το μπάτζετ στο μπάσκετ συγκρι��ικά με το ποδόσφαιρο και τόνισε για ακόμη μία φορά ότι «η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους».

«Το να αποκλείσουμε την Μπαρτσελόνα ήταν πολύ δύσκολο, όχι μόνο επειδή ήταν το φαβορί για την πρόκριση στο Final 4, αλλά και για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας στην πόλη της» σημείωσε ο τεχνικός του τριφυλλιού για να προσθέσει ότι η το μυστικό της επιτυχίας είναι να έχουν «προπονητής και παίκτες την ίδια φιλοσοφία, βάζοντας την οάδα πάνω απ’ όλα».

Ο «Γκαστόνε» τόνισε στη συνέχεια ότι το μπάτζετ στο μπάσκετ είναι πολύ σημαντικότερο απ’ ότι στο ποδόσφαιρο καθώς «πρέπει να έχεις τους καλύτερους παίκτες αν θέλεις να κερδίζεις. Αυτό δεν είναι πάντα αρκετό, αλλά ό,τι και αν πουν οι προπονητές, οι παίκτες είναι αυτοί που κρίνουν τα παιχνίδια», ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στον Νίκολιτς αλλά και τον Ίβκοβιτς τονίζοντας ότι τον έχουν επηρεάσει πολύ ως άνθρωπο αλλά και προπονητή.

Ερωτώμενος σχετικά με το ΝΒΑ και αν υπάρχει λόγος που ποτέ δεν τον προέλκυσε, ο Ομπράντοβιτς σημείωσε ότι είναι ένας διαφορετικός κόσμος και ο ίδιος λατρεύει τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής.

Τέλος, ο τεχνικός του τριφυλλιού εξομολογήθηκε ότι η καριέρα του στην προπονητική δεν έχει ημερομηνία λήξης και θα συνεχίσει να δουλεύει για όσο καιρό το απολαμβάνει.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top