Διχάζει τους φιλάθλους άγαλμα του Μάικλ Τζάκσον

Τι γυρεύει ο βασιλιάς της ποπ έξω από το στάδιο της Φούλαμ;

Διχάζει τους φιλάθλους άγαλμα του Μάικλ Τζάκσον

Το άγαλμα του Μαικλ Τζάκσον, έξω από το γήπεδο της Φούλαμ στο Λονδίνο, προκάλεσε διαμαρτυρίες των φίλων της αγγλικής ομάδας πριν από τον αγώνα με την Μπλάκπουλ. Ο ιδιοκτή��ης της Φούλαμ Μοχάμεν Αλφαγιέτ ήταν προσωπικός φίλος του βασιλιά της ποπ και ήθελε να τιμήσει την μνήμη του, έστω και σ΄ ένα γήπεδο ποδοσφαίρου.

Τι σχέση είχε όμως ο Μάικλ Τζάκσον που πέθανε το καλοκαίρι του 2009 με την έδρα της αγγλικής ομάδας, Φούλαμ, το γήπεδο «Κρέιβεν Κότατζ»; Απολύτως καμία. Και όμως, τις δυο τελευταίες ημέρες, ένα εντυπωσιακό άγαλμα του βασιλιά της ποπ δεσπόζει έξω από το συγκεκριμένο γήπεδο, στο οποίο ο Τζάκσον δεν είχε δώσει ποτέ συναυλία, αλλά ούτε είχε ασχοληθεί με το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της Φούλαμ, Μοχάμεντ Αλφαγιέντ ήταν στενός φίλος του Τζάκσον και ύστερα από τον θάνατο του, είχε παραγγείλει την δημιουργία ενός αγάλματος που προοριζόταν να τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο των περίφημων πολυκαταστημάτων Χάροντς στο Λονδίνο.

Η πώληση των διάσημων καταστημάτων από τον Αλφαγέτ, πριν από έξι μήνες, άφησε άστεγο το άγαλμα του Μάικλ Τζάκσον αλλά ο Αιγύπτιος δεν θέλησε παράλληλα να ακυρώσει την παραγγελία του.

Αντιθέτως, ο Αλφαγιέτ έκανε τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος, πριν από την έναρξη του πρόσφατου αγώνα της Φούλαμ με την Μπλάκπουλ. Μάλιστα, διαμήνυσε προς τους φιλάθλους της ομάδας του, ότι αν δεν τους αρέσει η ιδέα του και η τιμή που ήθελε να κάνει στον βασιλιά της ποπ, τότε θα ήταν προτιμότερο να πηγαίνουν να βλέπουν τους αγώνες της Τσέλσι, στο γειτονικό «Στάμφορντ Μπριτζ».

Πάντως, τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Τζάκσον συνδυάστηκαν με την εύκολη νίκη της Φούλαμ με 3-0 κόντρα στην Μπλάκπουλ και τα βρετανικά ταμπλόιντς έγραψαν χαρακτηριστικά ότι οι γηπεδούχοι χόρεψαν σε ρυθμούς της μουσικής του Τζάκσον, με τα γκολ που σημείωσε ο Μπόμπι Ζαμόρα και ο Ετούχου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top