Μπουρούσης: «θέτω εαυτόν εκτός Εθνικής»

Παράπονα για την διαιτησία στον δεύτερο τελικό της Α1

Μπουρούσης: «θέτω εαυτόν εκτός Εθνικής»

Tην απόφασή του να μην παί��ει με την Εθνική ανακοίνωσε ο Γιάννης Μπουρούσης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την διαιτησία που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο τελικό της Α1 μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό. Παράπονα εξέφρασε και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

«Μετά και το σημερινό παιχνίδι θέτω τον εαυτό μου εκτός Εθνικής! Δεν είναι προειδοποίηση, αλλά απόφαση», είπε ο Μπουρούσης μετά το τέλος του αγώνα και πρόσθεσε: «έχω παίξει με σπασμένο χέρι και τραυματίας στην Εθνική ομάδα και πέρυσι έτρεχα στα νοσοκομεία. Κάνω κακό στον εαυτό μου με αυτή μου την απόφαση, αλλά δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω».

Εκνευρισμένος με την αντιμετώπιση που είχε ο Ολυμπιακός από τη διαιτησία παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. «Και στο πρώτο παιχνίδι οι παίκτες ήταν απείθαρχοι. Εγώ θα πάρω τις πιο πολλές ευθύνες. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε τρικ γι' αυτά. Τιμή μας είναι να κερδίσουμε τον πρωταθλητή Ευρώπης στο ΣΕΦ. Ρωτάω, όμως, πως γίνεται σε ένα παιχνίδι να μην δόθηκε το μπρος-πίσω του Φώτση; Αυτό είναι ντροπή. Αυτό είπα στους διαιτητές και μου έδωσαν τεχνική ποινή. Δεν με νοιάζει αν τιμωρηθώ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top