Πωλείται (και) το ΟΑΚΑ!

«Ελλάδα, μία χώρα προς πώληση» λένε οι Ισπανοί…

Στο πακέτο των ιδιωτικοποιήσεων και των πωλήσεων αρκετών κρατικών οικοδομημάτω�� συμπεριλαμβάνεται και το στολίδι της Αθήνας 2004, το ΟΑΚΑ, όπως και άλλα Ολυμπιακά ακίνητα!

Σύμφωνα με άρθρο της πολιτικής ισπανικής εφημερίδας «La Vanguardia», τα περισσότερα ολυμπιακά ακίνητα θα βγουν στο σφυρί με φόντο την κάλυψη του χρέους της χώρας.

Με αρκετά σκωπτικό τίτλο («Ελλάδα, μία χώρα προς πώληση») οι Ισπανοί τονίζουν χαρακτηριστικά ότι «πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας τα Ολυμπιακά Ακίνητα ή αλλιώς όλες οι εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν για τις ανάγκες των Αγώνων του 2004. Ακόμη και το Ολυμπιακό Στάδιο με την περίφημη στέγη Καλατράβα είναι προς πώληση»!

Στη λίστα με τα πωλητήρια, σύμφωνα πάντα με την ισπανική εφημερίδα, βρίσκονται ακόμη τα ξενοδοχεία που ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο, το Αχίλλειον στην Κέρκυρα, εκτάσεις σε νησιά (πχ. το Πρασονήσι στη Ρόδο) αλλά και η περιοχή του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top