Το βράδυ η προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ

ΠΑΟ - ΠΑΟΚ και Ολ. Βόλου - ΑΕΚ

Το βράδυ η προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ

Η προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ διεξάγεται το βράδυ με τους αγώνες του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και του Ολυμπιακού Βόλου με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Με ενισχυμένη την επιθετική γραμμή του θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός, αφού και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ. Αντίθετα με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, εκτός αυτής έμεινε ο Σίντνεϊ Γκοβού, ο οποίος δεν θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα των «πρασίνων» για φέτος. Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Κατσουράνης.

Στον ΠΑΟΚ ο Μάκης Χάβος θα έχει στη διάθεση του τους Μουσλίμοβιτς και Ελ Ζαρ, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές του δικεφάλου προπονήθηκαν και παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι στην αποστολή για το ματς του ΟΑΚΑ. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ στην Τούμπα, αλλά και τον τραυματία Ίβιτς.

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο Βόλο κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπλάνκο, Καφές, Λυμπερόπουλος και Γιάχιτς, ενώ απών θα είναι και ο τιμωρημένος Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αντίθετα ο Μίτσελ είναι στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ.

Στον Ολυμπιακό Βόλου οι Σανκαρέ ακι Μπρέσκα τέθηκαν στην διάθεσην του Μάκη Κατσαβάκη, ενώ επιστρέφουν από τιμωρία και οι Μόνχε και Ρόκας, με αποτέλεσμα οι μοναδικοί απόντες να είναι ο τραυματίας Ούμπιντες και ο Σολάκης, που θα εκτίσει ποινή τιμωρίας. Και τα δύο παιχνίδια αρχίζουν στις 8.30μμ και διεξάγονται ταυτόχρονα...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top