Ράλι Ακρόπολις: Στηρίζουμε τον κορυφαίο Έλληνα οδηγό!

Οι Έλληνες γίνονται χορηγοί του Λ. Αθανασούλα!

Ράλι Ακρόπολις: Στηρίζουμε τον κορυφαίο Έλληνα οδηγό!
Άραγε τι καλύτερο από τα να γίνεται ένα όνειρο πραγματικότητα και ο καθένας μας να νιώθει ότι έχει συμβάλλει σε αυτό με τον τρόπο του ��αι τις δυνάμεις του;

Ο Λάμπρος Αθανασούλας, ο κορυφαίος Έλληνας οδηγών αγώνων ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση στον κόσμο στην κατηγορία PWRC του 56ου Ράλλυ Ακρόπολις, έχει και ταλέντο και όνειρο. Και αναζητά συνοδοιπόρους για να το κυνηγήσει…

Ο κορυφαίος οδηγός, σχεδιάζει αυτή τη φορά να λάβει μέρος στην κορυφαία κατηγορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος με όπλο ένα Ford Fiesta WRC και έχοντας ήδη εξασφαλίσει τη διαθεσιμότητα ενός «εργοστασιακού» αυτοκίνητου προδιαγραφών WRC (καθώς και μέρος του απαιτούμενου ποσού από χορηγίες) ζητά τη στήριξη μας για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος στην ιστοσελίδα του «η ώρα έφτασε και σας χρειαζόμαστε δίπλα μας, για να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Στηρίξτε το ελληνικό πλήρωμα στην προσπάθειά του για διάκριση στον εθνικό μας αγώνα»!

Ουσιαστικά, μπορούμε όλοι εμείς που φουσκώνουμε από περηφάνια όταν ένα ελληνόπουλο διακρίνεται σε κάποιο άθλημα (και πολύ περισσότερο στον εθνικό μας αγώνα, το Ράλι Ακρόπολις) να βάλουμε ο καθένας μας ένα λιθαράκι στην φιλόδοξη αυτή προσπάθεια και να γίνουμε χορηγοί της ελληνικής προσπάθειας για διάκριση στον -ίσως- πιο ιστορικό αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλημάτος!

Η κίνηση αυτή αν και πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έχει στο παρελθόν υιοθετηθεί με επιτυχία από οδηγούς αγώνων στο εξωτερικό, και πολύ πρόσφατα από το Σουηδό PG Andersson ο οποίος με αυτό τον τρόπο εξασφάλισε τη συμμετοχή του με αυτοκίνητο WRC στον αγώνα της πατρίδας του.

Εάν πιστεύετε σε αυτήν την προσπάθεια και επιθυμείτε να στείλετε τη συνδρομή σας μέσω πιστωτικής κάρτας ή Paypal επισκεφτείτε το www.athanassoulas.gr.

Εναλλακτικά μπορείτε να προχωρήσετε σε κατάθεση στο λογαριασμό GR4902601950000940200283529 της Τράπεζας EFG Eurobank, γράφοντας το όνομά σας.

Εάν επιθυμείτε απόδειξη ή τιμολόγιο στείλτε μας τα στοιχεία σας μέσω email στο info@athanassoulas.gr ή fax 27440 69381.

Εταιρείες οι οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εγχείρημα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο info@athanassoulas.gr ή τηλεφωνικά στο 6942 407601.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που το απαιτούμενο ποσό για τη συμμετοχή με αυτοκίνητο WRC δε συμπληρωθεί, θα συμμετάσχουμε στην κατηγορία SWRC ενώ αν δε συμπληρωθεί ούτε αυτό το ποσό, όλες οι προσφορές θα επιστραφούν ακέραιες εντός 10ημερών από την έναρξη του Ράλλυ Ακρόπολις.

Αγωνιστικό Βιογραφικό

Η εμπλοκή του Λάμπρου Αθανασούλα στους αγώνες άρχισε το 2002 όταν κέρδισε το διαγωνισμό «Γίνε Πρωταθλητής» του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ με έπαθλο τη συμμετοχή του στο Παν. Πρωτάθλημα Ράλλυ στην κατηγορία Α5. Το 2003 συμμετείχε και πάλι στην ίδια κατηγορία και κατέκτησε τον ομώνυμο τίτλο στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο ασφάλτου, ενώ επίσης στέφθηκε και δευτεραθλητής στην F3 για το Πρωτάθλημα.

Στην συνέχεια σημείωσε σημαντικές επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το 2006, σαν επίσημη ελληνική συμμετοχή (TEAM GREECE) κατέκτησε την πρώτη θέση στο Fiesta Sporting Trophy στον αγώνα WRC της Γερμανίας. Το 2008 ως επίσημη ελληνική συμμετοχή και πάλι, κατέκτησε την πρώτη θέση μεταξύ των ελληνικών συμμετοχών στο Ράλλυ Ακρόπολις.

Το 2009 στο Ράλι Ακρόπολις ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία PWRC, κατακτώντας και την όγδοη θέση της γενικής κατάταξης του αγώνα. Για αυτήν του την επίδοση κέρδισε και το βραβείο Abu Dhabi Spirit of the Rally. Την ίδια χρονιά (2009) κατέκτησε την πρώτη και στο Ράλι της Ισπανίας, στην κατηγορία R2, ενώ ανακηρύχθηκε Αθλητής της Χρονιάς στα βραβεία του περιοδικού STATUS.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top