Στον τελικό κυπέλλου μπάσκετ όλα τα βλέμματα

Πώς θα αγωνισθούν ΠΑΟ-Ολυμπιακός

Στον τελικό κυπέλλου μπάσκετ όλα τα βλέμματα

Όλα για όλα τα παίζουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, στον μεγάλο τελικό που διεξάγεται την ερχόμενη Κυριακή 15/05 στο κλειστό γήπεδο του Ελληνικού.

H προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει για τους φίλους των δύο ομάδων που προμηθεύτηκαν από 900 εισιτήρια των 75 ευρώ. Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με την εξάστερη φανέλα, η οποία και παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση, μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. «Δεν είναι το πιο εύκολο να επιστρέφεις στην ελληνική πραγματικότητα μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκα. Όμως είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά», δήλωσε ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας Δημήτρης Διαμαντίδης. Μάλιστα, οι Πράσινοι θα πραγματοποιήσουν αργά το απόγευμα της Παρασκευής (13/05) την τελευταία τους προπόνηση στον χώρο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Ο Ολυμπιακός υπολογίζει πλέον και στον Βασίλη Σπανούλη, η συμμετοχή του οποίου θεωρείτο αμφίβολη μέχρι σήμερα.

Σημειώνεται ότι για καθαρά τηλεοπτικούς λόγους, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε ότι αντί για τις 19:00, ο τελικός του κυπέλλου στο μπάσκετ μεταφέρθηκε μισή ώρα νωρίτερα δηλαδή στις 18:30.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top