Αδαμίδης: «Ο κόσμος πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του»

«Χρειάζεται σύνεση και πλάνο για την ΑΕΚ»

Τον απολογισμό της διοίκησης του στην ΑΕΚ και την οικονομική της κατάσταση παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης.

Παρουσιάζοντας αναλυτικά τα έξοδα και τα χρέη της ΑΕΚ, αποκάλυψε ότι πλέον ο σύλλογος αδυνατεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του, καθώς τα χρέη του ανέρχονται σε 27.804.000 εκατομμύρια ευρώ. «Κατάφερα να σταματήσει η αιμορραγία της ΑΕΚ» δήλωσε, τονίζοντας ότι ο ισοσκελισμός εσόδων-εξόδων είναι εφικτός.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι είναι μονόδρομος η συμμετοχή των φιλάθλων στην ΠΑΕ, μέσω της ομάδας των επονομαζόμενων Supporters: «Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος πως το πλάνο είναι υλοποιήσιμο. Αλλά είναι αυτή τη στιγμή μονόδρομος. Εδώ και καιρό συζητάμε για εταιρείες λαϊκής βάσης. Αυτό είναι ένα πιο συγκεκριμένο πλάνο που δίνει μεγαλύτερη δύναμη σε έναν φορέα που ελέγχεται από τον κόσμο της ΑΕΚ. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως η επόμενη μέρα της ΑΕΚ είναι στα χέρια του και μπορεί να τη φέρει στο δρόμο φοβερών επιτυχιών. Επιχειρηματίες να επενδύσουν δεν υπάρχουν και ο κόσμος πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση», είπε.

Για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, αποκάλυψε πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπογραφεί μνημόνιο μεταξύ της ΠΑΕ, της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και του δήμου, ενώ χαρακτήρισε το έργο ως «στοίχημα της διοίκησης αυτής».

Τέλος, αναφερόμενος στα επεισόδια του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο υποστήριξε ότι «Η ΑΕΚ έπρεπε να τιμωρηθεί, όμως νομίζω ότι μεγαλύτερη ευθύνη φέρει η ΕΠΟ και η αστυνομία και όχι η ΑΕΚ. Πολλά από τα άτομα που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια δεν είναι ΑΕΚ και μία δυναμική παρουσία του κόσμου θα μπορέσει να αποδυναμώσει το παρασκήνιο. Και φέτος η ΑΕΚ δέχτηκε πόλεμο από παντού. Αυτά που έγιναν στον τελικό είναι απαράδεκτα, αλλά πιστεύω ότι οι φορείς των οργανωμένων θέλουν να πάρουν μέτρα. Εμείς έχουμε σειρά προτάσεων προς την Πολιτεία, που θα ξεκινάει με αυστηριοποίηση του ποινικ��ύ κώδικα. Εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε τα απαραίτητα μέτρα. Όλοι τους εξαντλούν την αυστηρότητα στην ΑΕΚ».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top