Καλό νέο για τον Μπερλουσκόνι: Πρωταθλήτρια η Μίλαν

Κοντά στον τίτλο Μάντσεστερ και Μπαρτσελόνα

Καλό νέο για τον Μπερλουσκόνι: Πρωταθλήτρια η Μίλαν

Επιτέλους, να και ένα καλό νέο για τον Μπερλουσκόνι. Η ομάδα του, η Μίλαν, αναδείχθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια Ιταλίας. Αποσπώντας ισοπαλία με 0-0 στην Ρώμη από την Ρόμα, η ομάδα του ιταλού πρωθυπουργού έφτασε στην κατάκτηση του σκουντέτο δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Είναι ο 18ος τίτλος της Μίλαν αλλά ο πρώτος που κατακτά μετά από επτά χρόνια αφλογιστίας.

Στην Αγγλία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγκάλιασε τον τίτλο μετά τη νίκη της στο ντέρμπι τίτλου με 2-1 επί της Τσέλσι. Μένουν δύο αγωνιστικές και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα με έναν μόλις βαθμό ή ακόμα και αν ηττηθεί στα εναπομείναντα παιχνίδια, εφόσον δεν νικούν οι διώκτες της. Είναι ο δωδέκατος τίτλος της Μάντεστερ με τον σερ Αλεξ Φέργκιουνσον στον πάγκο της και το 19ο πρωτάθλημα συνολικά, φτάνοντας έτσι το ρεκόρ της Λίβερπουλ.

Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 2-0 της Εσπανιόλ στο ντέρμπι της Καταλωνίας και θέλει επίσης έναν μόλις βαθμό για να εξασφαλίσει μαθηματικά τον τίτλο. Η Ρεάλ που ακολουθεί κατά πόδας, ξέσπασε με 2-6 επάνω στην Σεβίλη αλλά δεν προλαβαίνει ούτε τον τίτλο, ούτε το Τσάμπιονς Λιγκ...

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του MEGA:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top