Αντίστροφη μέτρηση για την έκτη κούπα

Στις 5.30μμ ο μεγάλος τελικός Παναθηναϊκού – Μακάμπι

Αντίστροφη μέτρηση για την έκτη κούπα
Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει για την έναρξη του μεγάλου τελικού της φετινής Ευρωλίγκας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι. Αμφότερες οι ομάδες διεκδικούν το έκτο τους ευρωπαϊκό τρόπαιο, αφού τόσο η ελληνική όσο και η ισραηλινή ομάδα έχουν από πέντε κατακτήσεις στο παρελθόν.

Ενας μικρός χαμός γίνεται αυτές τις ώρες έξω από το γήπεδο Παλάου Σαν Τζορντί, αφού στην Βαρκελώνη έχουν καταφθάσει για τον τελικό αρκετές εκατοντάδες οπαδών του Παναθηναϊκού, χωρίς όμως να διαθέτουν εισιτήριο. Ελπίζουν ωστόσο να βρουν από απογοητευμένους οπαδούς της Ρεάλ και της Σιένα, που αγωνίζονται στον μικρό τελικό της παρηγοριάς, τον οποίο ουδείς όμως έχει κουράγιο και ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει. Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι η μάχη της εξέδρας φαντάζει άνιση για την ελληνική ομάδα, καθώς οι ισραηλινοί φίλαθλοι που έχουν ταξιδέψει στην Βαρκελώνη είναι κατά πολύ περισσότεροι από τους Έλληνες.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα λοιπόν. Έναρξη του τελικού ακριβώς στις 5.30 το απόγευμα, με απευθείας τηλεοπτική κάλυψη από ΝΕΤ και Nova. Λίγο πριν τις 8.00 το βράδυ θα ξέρουμε τον νέο πρωταθλητή Ευρώπης...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top