Κανονικά τα πλέι οφ της Super League

Εγγυήσεις από ΕΠΟ και διοργανωτές ζητά η κυβέρνηση

Κανονικά τα πλέι οφ της Super League

«Πράσινο φως» για την διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League άναψε η κυβερνητική σύσκεψη που έγινε μετά τα θλιβερά επεισόδια στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Όπως αποφασίστηκε, πριν από κάθε παιχνίδι η αστυνομία και οι αρμόδιοι φορείς θα εξετάζουν αν είναι εφικτή η ομαλή διεξαγωγή του.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να δοθεί περιθώριο - τελεσίγραφο στην ΕΠΟ και στη Super League για ν’ αποφασίσουν από κοινού ποια θα είναι τα συγκεκριμένα βήματα της κάθαρσης στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αν δεν ληφθούν άμεσα κατάλληλα μέτρα, η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να κλείσει τη «στρόφιγγα» της χρηματοδότησης των ΠΑΕ.

Eπίσης, ζητήθηκε η εναρμόνιση της ΕΠΟ με το καταστατικό της UEFΑ που προβλέπει ποινές στις ΠΑΕ οι οπαδοί των οποίων προκαλούν επεισόδια.

Στην σύσκεψη υπό τον Γιώργο Παπανδρέου πήραν μέρος οι υπουργοί Πολιτισμού, Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης, οι υφυπουργοί Οικονομικών και Πολιτισμού, καθώς και ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ.

Στην εισήγησή του, ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην κάθαρση του ποδοσφαίρου και να αντιμετωπίσει όσα το «στοιχειώνουν» τα τελευταία χρόνια, καταδικάζοντάς το στη στασιμότητα και την ανυποληψία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top