Το παλεύει για Ευρώπη η Άρσεναλ

Η Γιουβέντους στραβοπάτησε

Η Γιουβέντους έχασε εκ νέου βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος και είδε τη διαφορά από τη Αταλάντα να μειώνεται. Στην Αγγλία η Άρσεναλ νίκησε την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ και ελπίζει σε ευρωπαϊκή έξοδο.

Στο Λονδίνο η Λίβερπουλ προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο εικοστό λεπτό με τον Μανέ, αλλά η Αρσεναλ που μάχεται για την έξοδο της στην Ευρώπη, έβγαλε αντίδραση και πήρε τους τρεις βαθμούς  με ανατροπή. Ο Λακαζέτ έκανε το 1-1 στο 32, ενώ τη νίκη στους κανονιέρηδες έδωσε ο Νέλσον λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
 

Σοκ στις καθυστερήσεις για τη Γουλβς 

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην φάση των δεκαέξι του Europa League  Γουλβς προηγήθηκε στο σκορ στην έδρα της Μπέρνλι με τον Ραούλ Χιμένεθ στο 76, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Κρις Γουντ στις καθυστερήσεις.

Στραβοπάτησε ξανά η Γιουβέντους 

Συγκλονιστική σε εξέλιξη του σκορ ήταν η αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Σασουόλο στην Μόντενα. Η μεγάλη κυρία προηγήθηκε με 2-0 στο σκορ με γκολ του Ντανίλο στο έξι και του Ιγκουαίν στο δώδεκα, αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν απίστευτη ανατροπή αρχής γενομένης από το γκολ του Τζούριτσις στο 29. Ο Μπεράρντι στο 51 και ο Καπούτο στο 54 έφεραν την ομάδα τους μπροστά  στο σκορ αλλα ο Σάτρο στο 64 έσωσε την παρτίδα για τη Γιούβε που απέχει πλέον επτά βαθμούς από την Αταλάντα έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star εδώ