Πελέ: «Είμαι καλά. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές και τις ανησυχίες σας»

Απαντάει στις φήμες περί κατάθλιψης και απομόνωσης

O Πελέ διέψευσε τις πληροφορίες περί κατάθλιψης και απομόνωσης, διαβεβαιώνοντας τους φιλάθλους ότι είναι καλά στην υγεία του.

Ο γιος του τη Δευτέρα είπε ότι ο πατέρας του είναι καταθλιπτικός και απρόθυμος να αφήσει το σπίτι του επειδή δεν μπορεί να περπατήσει λόγω προβλημάτων στο ισχίο του.

«Είμαι καλά. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές και τις ανησυχίες σας», δήλωσε, ο θρύλος του ποδοσφαίρου και συμπλήρωσε, «Είμαι καλά. Γίνομαι 80 ετών φέτος. Έχω τις καλές μου και τις κακές μου μέρες. Αυτό είναι φυσιολογικό για ανθρώπους στην ηλικία μου. Δεν φοβάμαι. Είμαι αποφασισμένος και σίγουρος γι’ αυτό που κάνω».

Μάλιστα, ο Πελέ αναφέρθηκε και σε ένα πρότζεκτ που πραγματοποίησε πριν καιρό, αλλά και για αυτά που έχει προγραμματίσει για το μέλλον:

«Δεν αποφεύγω να εκπληρώσω τις δεσμεύσεις μου στο γεμάτο πρόγραμμά του. Αποδέχομαι τους σωματικούς περιορισμούς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ο Βραζιλιάνος άσος έχει υποφέρει κατά καιρούς από προβλήματα στο ισχίο και σε πολλές πρόσφατες εμφανίσεις του, κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top