«Καθάρισε» ο Μανέ

Η Ρέιντζερς νίκησε στο ντέρμπι

Η Λίβερπουλ νίκησε 1-0 τη Γουλβς και στο 42'  ο Λαλάνα τροφοδότησε τον Μανέ Ο διαιτητής με τη βοήθεια του VAR μέτρησε το γκολ. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Νέτο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Άλισον αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ της Γουλβς καθώς στο βίντεο φάνηκε ο Νέτο να είναι... χιλιοστά πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό. 

Με νίκη έκλεισε το 2019

Νικηφόρα αποχαιρέτησε το 2019 η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι καθώς επικράτησε 2-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Στο 52’ ο Αγουέρο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πεπ Γκουανρτιόλα, ενώ οκτώ λεπτά πριν τη λήξη ο Ντε Μπρόινε διαμόρφωσε το τελικό 2-0. 

Μεγάλη ανατροπή

Η Άρσεναλ προηγήθηκε με τον Ομπαγεγιάνγκ στο 13ο λεπτό του λονδρέζικου ντέρμπι, όμως στο τέλος η Τσέλσι πήρε τη νίκη. Στο 83 μετά από λάθος έξοδο του Λένο ο Τζορτζίνιο ισοφάρισε και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Έιμπραχαμ σκόραρε και οι μπλε πήραν τη νίκη. 

Η Ρέιντζερς νίκησε στο ντέρμπι

Οι παίκτες της Ρέιντζερς πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη τους στην έδρα της Σέλτικ. Ήταν η πρώτη ήττα για τους «Κέλτες» μετά από 12 σερί νίκες. Το ντέρμπι της Γλασκόβης άρχισε με πέναλτι υπέρ  της Σέλτικ στο 33. Το εκτέλεσε ο Κρίστι όμως ο ΜακΓκρέγκορ απέκρουσε. Τρία λεπτά αργότερα οι τζερς πήραν προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Κέντ. Οι γηπεδούχοι έφτασαν ισοφάρισαν στο 42 με σκόρερ τον Εντουάρντ, όμως στο 56 ο Κάτιτς με ένα κλασσικό βρετανικό γκολ έδωσε τη νίκη στην Ρέιντζερς. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο του Star εδώ