Πλώρη για πρόκριση από Κόστα Ρίκα

Νίκησε τα ξημερώματα 2-0 την Βολιβία

Πλώρη για πρόκριση από Κόστα Ρίκα

Με 2-0 επικράτησε η νεανική Κόστα Ρίκα της Βολιβίας τα ξημερώματα, για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Αμέρικα. Έτσι, διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, απειλώντας να αποκλείσει την οικοδέσποινα Αργεντινή.

Κόστα Ρίκα και Αργεντινή θα αναμετρηθούν την τελευταία αγωνιστική. Οι κοσταρικανοί, που πήγαν ως… καλεσμένοι απλά και μόνο για να συμπληρωθούν οι 12 ομάδες και να μπορέσει να διεξαχθεί η διοργάνωση, προκρίνονται φυσικά με νίκη ή ισοπαλία, υπό προϋποθέσεις όμως ακόμα και με ήττα.

Έχοντας τελειώσει πρόσφατα τις υποχρεώσεις της στο Gold Cup, ο προπονητής Ρικάρντο Λα Βόλπε επέλεξε νεαρούς ποδοσφαιριστές στην αποστολή για να πάρουν εμπειρίες από την συμμετοχή στο Κόπα Αμέρικα. Στην πρεμιέρα, παρόλο που αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από πολύ νωρίς, κατάφερε να δυσκολέψει αρκετά την Κολομβία.

Τώρα όμως κέρδισε την Βολιβία και έβαλε σε… μπελάδες την Αργεντινή. Τα τέρματα πέτυχαν οι Μαρτίνεζ και Κάμπελ. Η Κόστα Ρίκα είχε ακόμα χαμένο πέναλτι και ένα δοκάρι, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι η Βολιβία ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες εξαιτίας δύο αποβολών...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top