Ούτε η Ουρουγουάη κατάφερε να κερδίσει

Τα πρωινά αποτελέσματα στο Κόπα Αμέρικα

Ούτε η Ουρουγουάη κατάφερε να κερδίσει

Ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα και γεγονός είναι ότι μετά την Βραζιλία και την Αργεντινή, ούτε η Ουρουγουάη, τρίτο κατά σειρά φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, κατάφερε να κερδίσει. Η «σελέστε» δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικότατου Περού και έμεινε στο 1-1 στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στον Γ' όμιλο της διοργάνωσης.

Με εξαιρετική οργάνωση η ομάδα του Σέρχιο Μαρκαριάν εγκλώβισε τα ατού της Ουρουγουάης και στο 24' από την εξαιρετική κάθετη του Κρουσάδο, ο Πάολο Γκερέρο ξεπέρασε τον Μουσλέρα για να γράψει το 0-1. Η ομάδα του Ταμπάρες ανέλαβε τα ηνία του αγώνα στη συνέχεια και στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου μέρους, από τη συνεργασία του Κάσερες με τον Λοδέιρο, ο Λουίς Σουάρες σκόραρε και ισοφάρισε σε 1-1, π��υ έμελε να αποτελέσει και το τελικό αποτέλεσμα.

Περίπου στις έξι τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Χιλής με το Μεξικό, που παραλίγο να πετύχει μια ακόμα έκπληξη. Αν και το τελευταίο ταξίδεψε στην Αργεντινή με σύνθεση ανάγκης, κατάφερε να ανοίξει πρώτο το σκορ με κεφαλιά του 19χρονου Νέστορ Αραούχο στο 40'. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο η Χιλή έκανε την ολική ανατροπή, με τον Κοντρέρας να έχει μεγάλη συμμετοχή στο γκολ της ισοφάρισης που πέτυχε ο Παρέδες. Ο άσος του ΠΑΟΚ προωθήθηκε σε κόρνερ της ομάδας του και από δικό του γύρισμα ο Παρέδες έγραψε το 1-1. Έξι λεπτά αργότερα ο Φερνάντες σέντραρε και ο Βιδάλ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την Χιλή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top